2.3.2016

Turku-Tukholma reissu.........

Tultiin viime yönä kotia meidän reissusta. Maanantaina lähdettiin aikaisin aamulla ajamaan kohti Turkua ja ensin koko päivä shoppailtiin sielä ja illalla laiva lähti kohti Tukholmaa. Pojat on ollut ennenkin Viking Grace laivalla mumman ja paapan kanssa,  mutta mulle ja miehelle tämä oli ensimmäinen kerta. Nuorempi poika on niin Ville Viikinki fani, joten tätä reissua oltiin odotettu. Laivalla oli paljon ohjelmaa lapsille ja aika kului tosi hyvin, käytiin mm. discossa ja osallistuttiin karkkibingoon jne. Laivalla oli Ville Viikinki tietysti, mutta nyt lapsia oli leikittämässä myös Ressu.  Laivalla oli Victoria´s Secret liike ja sielä kävin pyörähtämässä pariinkin otteeseen. Ensin pikainen rundi mitä niillä on tarjolla ja myöhemmin kävin shoppailemassa jotain pientä. Laitan kuvia myöhemmin, mitä ostin Turusta ja mitä kivaa löysin laivalta. Pelkkä ostoskassi ja tyyli miten ostamat tuotteet pakataan on jo erilaisempaa mitä yleensä muut kaupat tarjoavat. Vaikka et mitään sen kummempaa osta, niin kyllä Victoria´s Secretin ostoskassit Henkan ym muovipussit voittaa :)
 Pojat kävi laivalla katsomassa Tenavat elokuvan ja sillä välin me käytiin miehen kanssa kaksistaan rauhassa pullakahvilla. Laiva oli kyllä kivasti sisustettu ja asiakaspalvelu toimi moitteettomasti ja kaikki oli ystävällisiä.
Automatka Turkuun on tuskaisen tylsä, pelkkää suoraa saa ajaa melkein 4 tuntia ja kun siihen lisää sen, että pelkään pitkiä automatkoja varsinkin kun pitää ajaa yöllä. Isoja rekkoja tulee vastaan koko ajan, ei ole katuvaloja ja hirvivaroituksia on tien reunassa. Mä nukun aina huonosti pari päivää ennen automatkoja, koska näen kaikenlaisia kauhu-unia ja pelkään ihan kaikkea mitä matkalla voi tapahtua. Väsy on sen mukainen tällä hetkellä, koska eipä olla juuri nukuttu ja reissussa tapaa aina rähjääntyä.Turussa ja Tukholmassa tuntui että kevät on jo niin aluillaan. Kaunis auringonpaiste ja lunta ei juuri missään, toivottavasti tämä meidänki lumi sulaa pian pois eikä sataisi lisää.Pojat nautti reissusta ja kaikin puolin oli onnistunut pieni perheloma. Veljeksetkään ei juuri tapellut keskenään, mitä ne tapaa kotona nykyään tehdä koko ajan. Välillä ne on niin bestiksiä ja välillä ollaan toisten kurkussa kiinni :) Ostettiin jonkin verran karkkia tai pojat osti ja mä taidankin avata niistä nyt yhden, laitan jonkun kivan sarjan päälle ja otan rennosti. Laukut on vielä purkamatta ja hyvin mahdollista että ne on eteisessä vielä perjantainakin jos en MÄ niitä pura (jos tämän perheen miehiä yhtään tunnen)


-Öitä-

8 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat kuvat oot ottanut. Helluset pojat sulla. T. Mirjami

  VastaaPoista
 2. Upeet kuvat ja ihana blogi

  VastaaPoista
 3. Mä pelkään myös automatkoja, oon aivan hysteerinen kun lähdetään pitkiä matkoja ajamaan. Jään odottamaan postausta mitä shoppailit ☺

  VastaaPoista
 4. Kerro sitten blogissa milloin ne laukut purettiin ja kuka sen teki. Täälä kerran kokeilin että kauanko menee että kassit puretaan. Odotin kaks viikkoa ja sitten purin ne itse :D ihana kuva susta tuossa laivalla ponnari päässä. Onko siinä sulla musta jakku? mistä sen löysit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu musta jakku mulla on siin kuvassa ja ostin sen Henkasta :) Viikko meni ennen kuin laukku saatiin takaisin varastoon ja jouduin siitä monta kertaa huomauttamaan kunnes mies vei sen. Ehkä se ei enää jaksanut kuunnella mun kitinää ja valitusta :) Yleensä siinä käy niin, että lopulta mä vien kun kukaan ei meidän perheessä tee elettäkään ja laukut ym makaa eteisessä viikkoja, eli pieni muutos normaaliin käytäntöön :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.