3.3.2016

New IN

Tässä mun viimeaikaisia ostoksia. Oon kauan jo havitellut uusia Ray Ban aurinkolaseja (pilotti malliset omistan jo entuudestaan) mutta en ole löytänyt sopivaa toista mallia, monet liikkeet olen käynyt läpi tuloksetta. No laivalta löytyi hyvät ja lasit oli sielä paljon edullisemmat joten I´m happy :)
Zarasta löysin nuden väriset kengät ja jotain kivaa harmaata, joista kerron myöhemmin lisää.
Zalandon miestenpuoli on taas koluttu ja ostoskoriin eksyi "vahingossa" Adidaksen t-paita, sekä lippis. Kerrankin löytyi lippis, joka natsaa isopäiselle :)
Victoria´s Secret kaupasta halusin ostaa jotain, mitä täältä meiltä päin ei löydy. Ostin suihkugeelin, pienen hajuveden ja Pink sarjan body mistin, sekä alekorista löysin kännykänkuoret. Kun osti kaksi tuotetta sai kolmannen kaupan päälle, joten sain toisen Body Mistin ilmasex.


 


5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, myin vanhoja vaatteita paljon pois hetki sitten ja niiden tilalle ostin nämä :)

   Poista
 2. Kivoja nämä mitä oot shoppaillu ei siinä että matkisin vaan sulla on niin hyvä tyyli että on kiva seurata mitä oot ostanu ☺😊

  VastaaPoista
 3. Hitsit mä alan kanssa seuraamaan mitä vaatteita miestenpuolelta löytyy sen verran kivoja löytöjä aina teet sieltä t. Virve

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa aina välillä kurkata sinne puolellekkin sillä koskaan ei tiedä mitä kivaa voi löytyä ja kun moni vaate on nykyään niin unisex mallia.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.