14.7.2017

Aamutakki & vyölaukku

 Vyölaukku tyylillä jatketaan, se onki asuste joka jakaa mielipiteitä kahteen eri suuntaan. Toiset ovat innoissaan tämän ysäri tyylin paluusta, toiset eivät ikinä kulkisi tämä laukku mukanaan.


 Mä kuulun kyllä siihen love it ryhmään ja tämän perus mustan nahkasen vyölaukun löysin Lindexistä, lisäsin siihen vaan rintamerkin/pinssin ja näin laukkuun tuli vähän lisää sitä jotain. Piipahdin alessa ja huomasin ihanalla kukkakuosilla ja sävyillä olevan takin,kimonon tai viitan millä nimellä tätä nyt haluaakaan kutsua. Tämä ihanuus oli alerekissä kaikkien muiden takkien joukossa ja kassalla vasta kuulin, että kyseessä on aamutakki heh. Kimono oli niin kauniin kesäinen ja sellanen boho- henkinen, että mä päätin sen ottaa kyllä ihan arkikäyttöön, kuka sitä nyt jouksussa huomaa tai tietää että se on oikeesti aamutakki :)

 Hiuksiin laitoin Glitteristä ostetun klipsipidennyksen, kuvien pidennys on ollu mulla jo yli vuoden ja vieläkin sitä voi käyttää, eli kyllä noin tekohiuksista tehdyt lisukkeetkin voi olla hyviä ja ainakin ne on edullisia. Maksoin muistaakseni tästä aikoinaan reilu 20€

 Laukku Lindex/ Kimono Lindex/ Farkut Topshop/ Kengät Zalando/ Toppi H&M

13 kommenttia:

 1. Mä niin ihailen sua ja sun tyyliä. Uskallat pukeutua omalla tyylillä ja aina näytät hyvälle. Sulla on todella tyylisilmää ja monipuolinen tyyli. Sulta saa ideoita pukeutumiseen enempi ku muotilehdistä. T. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa, sun kommentti piristi päivää. Mukavaa sunnuntaita <3

   Poista
 2. Meinasin laittaakki mikäs ihana kimono toi on kun näin instas sun päällä tämän. T. Miisa

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään vyölaukuista ja kiitti vinkistä mä marsin huomenna Lindexiin 😀

  VastaaPoista
 4. Ei uskois aamutakiksi menee todella hyvin arkikäytössäkin. Kaunis look

  VastaaPoista
 5. Oox sä syntyjään ihan Vaasalainen juma en oo tienny että pienes kaupungis on noin hyvä tyylisiä wow.Luulin et oot ruotsis asuva.

  VastaaPoista
 6. Olet tyylikäs! Ihmettelen vain että miksi tuohon Lindexin laukkuun on pitänyt tosiaan laittaa tuo "Chanelin" logo. Feikki ja inspired by ovat ihan eri asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Laura! Pinssi/rintamerkki eioo kyllä feikki ja käytän sitä ihan takeissa ym asusteissa ihan koristeena. Kokeilin vaan laittaa sen laukkuun tällä kertaa, kun kyseessä on rintamerkki sitä on helppo ottaa pois/siirtää jos tuntuu että ei myöhemmin tykkääkkään. Mukavaa sunnuntaita <3

   Poista
  2. Okei, kiitos tarkennuksesta! :) Merkki näytti kuvassa niin littanalta (en keksi parempaa kuvausta siihen, että se on niin myöten laukussa kiinni hah), etten edes ajatellut kyseessä olevan rintaneulan.

   Poista
 7. No hitsi miten hyvännäkönen kimono! Meidän Lindexissä ei tuollaisia olekaan enää jälellä, oisin erittäin vahvasti kotiuttanut jos ois ollut! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.