30.3.2016

Pelkoa, särkyä ja paniikkia Ollaan pojan kanssa rampattu lääkäreissä ja verikokeissa. Pojalla on kuulemma liian usein päänsärkyjä. Itselle tuli yllätyksenä, että 8 vuotiaalla pääkipuja ei saisi olla monta kertaa vuodessa. Nyt täytetään päänsärkypäiväkirjaa ja pidetään huolta, että poika juo vettä tarpeeksi ja nukkuu riittävästi, sillä syyt kipuihin voivat myös johtua näistä. Silmälääkärissä käytiin myös, mutta ainakin nyt näytti siltä, että poika ei tarvi silmälaseja ja verikokeen tulokset olivat hyvät huh onneksi. Seurataan siis tilannetta.
Huomenna aamulla tulee lisää jännitystä, sillä mulla on hammaslääkäri ja voi pojjat että pelkään niitä lääkäreitä/käyntejä :) Olen koko iän kärsinyt hirveästä hammaslääkäripelosta. Tuleva yö tulee siis varmaan olemaan uneton. En tiedä miksi pelkään niin kovaa, olen kestänyt 2 synnytystä ilman mitään kipulääkettä, kestänyt tatuoinnin ottamiset, mutta hammaskipua en kestä. Heitän jo vitsillä hammaslääkäreillekki, että jopa peilillä katsomiseen tarvin melkein puudutuksen :)
Voi sitä paniikin määrää odotushuoneessa, kun kuulen poran äänen ja sen hammaslääkäri tuoksun. Kävelen käytävää pitkin tuskahiki päällä odottaen, että mun nimeä huudetaan eli saas nähä selviänkö huomisesta hengissä :)
Mun nuorin ja samalla aprillilapsi täyttää perjantaina 8 vuotta. Kavereiden kesken juhlitaan perjantaina ja lauantaina juhlitaan mummojen,paappojen jne kanssa, joten aikamoinen viikko ollut tämä.


 Aurinkolasit Ray Ban
Farkut Zara
Nahkatakki Lindex
Tennarit Nike


5 kommenttia:

 1. Et oo ainut mä pelkään myös hammaslääkäri käyntiä ☺

  VastaaPoista
 2. Hienot kuvat ja tsemppii lääkäriin hyvin se menee ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jännitystä on ollut koko aamun havaittavissa :) On tämä kummaa kun tämän ikäinen pelkää enempi kuin lapset.

   Poista
 3. Kyllä sä selviät hengissä hammaslääkäristä ja toivottavasti pojalla kaikki hyvin. Niin ja onnea sun pojalle ☺ t.Leena

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.