30.4.2017

Vaaleanpunaista samettia ja uudet Pumat sekä epäonni jatkuu...Istun pojan huoneessa sen koneella, kun eilen illalla sattui haaveri ja mulla kaatui juomat läppärin näppäimistölle. Hädissäki alkasin äkkiä kuivaamaan pyyhkeellä ja hain fööninki avuksi, hetken päästä luin netistä ohjetta koneen kuivamiseen ja luki isolla ei missään nimessä saa käyttää fööniä koska se vie kosteuden vielä syvemmälle ja vaurioittaa konetta,what kiva ja mitä mä just tein. 


Oli myös ohje, että käännä kone ylösalaisin ja ota johdot irti, tämän tein ja annoin yön yli olla. Aamulla kokeilin konetta ja näyttää pahasti kyllä siltä,että mun läppäri on nyt sanonut sopimuksen irti ja sen elämä oli siinä grrrr.

Arvatkaa vaan oonko ottanu varmuuskopioita kuvista, no en oo puoleen vuoteen, että sekin vielä hitsit.

Tässä voi tulla pitkä hiljaiselo, ennen kun saan uuden koneen. Sen verran addikti somelle ja yleensäkki koneen käyttö on joka päivästä, joten jonkin sortin vierotusoireita saattaa olla havaittavissa. Tässä nähään kuinka riippuvaisia ihmiset on nykyään netille.
 Poika käyttää niin paljon ite konetta ja mun teinin huoneeseen kun ei niin vaan mennä, vaan kaiken maailmat luvat ja salasanat pitää ensin antaa heh. Joudun siis tekemään jatkossa konehommat salassa, sillä välin kun se on koulussa :)

Saa nähä mikä epäonni seuraavax tulee tai mikä kone hajoo, sillä tavataan sanoa, kun hajoo yx hajoo toinen ja kolmaski.


Uudet Pumat muutti meille jokin aika sitten, nyt näkee paljon näitä, että pohja on erivärinen kuin itse kenkä. Palaute oli mun mieheltä tämä,jahas meinaat sitten sisäpelikengillä kulkee kaupungilla :)

Vaalenapunainen sametti on niin nätti väri ja kivan tyttömäinen, se lähtikin mukaan kun Cubuksessa oli kaikki -30% ja paidan hinnaksi jäi joku reilu 13€.


Käytiin poikien kanssa jätskillä perjantaina ja sillä reissulla mun pojat otti mutsista kuvat, nämä kuvat on siis mun 13v ja 9v ottamia <3


11 kommenttia:

 1. Tosi makeet pumat ja ihana paita.

  VastaaPoista
 2. Voi ei, no huomenna uus päivä 😀Kauniit kuvat

  VastaaPoista
 3. On muuten tyylikäs asu wautsi

  VastaaPoista
 4. Jopas sun pojat ottaa upeita kuvia T.Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saivat kinastelun aikaan siitäkin että kumpi saa ottaa kuvat. Nuorempi halus kokeilla kun vanhempi poika on monet vuodet ottanu.

   Poista
 5. Tosta tuliki mieleen et pakko ottaa heti varmuuskopiot itelle. En oo myöskään hetkeen sitä tehny.

  VastaaPoista
 6. Siis upee look ja nuorekas Mea.

  VastaaPoista
 7. Olipa edullinen paita ja kauniin värinen.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.