18.3.2018

Viime shoppailut & näin teet maitovaahdon kahviin kotona
Mitä oot viimeksi ostanut? Kuvan harmaan neuleen, jossa olkapäät näkyy. Mekko on ihanan pitkä, ainut miinus on, että välillä tämä päällä tulee kuuma. Nämä neulemekot venyy joka suuntaan yleensä, joten kannattaa aina ottaa yksi koko pienempi mitä yleensä käyttää, ettei vaate ole päällä kuin teltta.

(Neulemekko H&M)

Ostin myös Henkasta vihertävän kahvimukin ja lautasen. Josta olen nyt viimepäivät nauttinut aamukaffit. Aamulla kun heräät ikkunasta heijastuu ihana auringonpaiste, joten mikäs sen ihanampaa ja piristävämpää.

Lisää lilaa ja nyt teepparin muodossa. Bleiseri ja sen alle teeppari, siinä on mun kevään varmatyyli. Tämä reilu 6€ ihastus piristää asua, eli lilalove senku jatkuu.

Maitovaahto, sitä olen harjotellu ja jotenki siinä onnistun nykyään. Kuvioitakin yritin, mutta ne nyt meni ihan penkin alle, eli treenausta tarvitaan :)  

Laitoin kahvimukiin maitoa (siis ihan perus sinistämaitoa) suunnilleen puoli kuppia. Riippuu ihan kuinka paljon vaahtoa haluat. Maito mikroon n. 30-40 sekunniksi. 

Mulla on Ikeasta ostettu pressokannu (Upphettakannu)Kaada maito kannuun ja kahvasta vatkaat edes takas, eli ylös ja alas ripeästi noin 40 sekunnin ajan.


Parasta tulee, kun kaadat lasiin/kuppiin ensin pohjalle vaahtoa, sen jälkeen kahvia ja taas päälle vaahtoa nam. Meillä on korkeat lasit, jotka kestävät kuumaa ja niistä ollaan näitä herkkuja nautittu.9 kommenttia:

 1. Mistä toi lila paita on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sori unohdin laittaa tekstiin, eli paita on Gina Tricotista :)

   Poista
 2. Nam mitä herkkuja oot taas tehny. Mitä toi punainen on noissa lautasilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mansikkakiisseliä pohjalle ja sen päälle ripottelin mustikoita, kookosta jne. sekä olin edellis iltana tehny chiapuuroa ja sitäkin laitoin mukaan.

   Poista
 3. Ompa nätti toi harmaa neule kuin myös kantaja.

  VastaaPoista
 4. Millä teit noi mrs ja mr tekstit?siis niin kiva idea

  VastaaPoista
 5. Oi mulla on toi kannu, maitovaahto kahvit niin juodaan illalla.

  VastaaPoista
 6. Onpa hyvä vinkki toi pressopannulla vaahdottaminen! Ei ole käynyt mielessäkään, että niin voisi tehdä, vaikka välineet löytyy kotoa :D

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.