21.11.2016

New week, new craving
Mukavaa alkanutta viikkoa <3 Kiireinen viikko on takana ja kiireinen viikko edessä. Eilen illalla, otin pienen irti oton ja nautiskelin herkullisen vadelmajuoman, samalla kun pojan kanssa katottiin Talentia. Mä en niin tästä ohjelmasta piittaa, mutta pojalle on niin tärkeää että äiti istuu sohvalle sen vieressä ja kattoo ohjelmaa sen kanssa.

Kävin vähän mun laukkuja läpi ja huomasin, että kaapissa lojuu paljon laukkuja jotka ovat jääneet todella vähäiselle käytölle. Laukku jota olen pitänyt paljon ja on ollut kaiken sen rahasumman arvoinen on Malenen laukku.Oon hiljalleen alkanut kaartumaan sinne suuntaan, että olisko nyt aika kotiuttaa vaalean sävyinen yksilö myös meille. Malenen vaalean sävyinen laukku näyttää olevan vaan joka paikasta loppu, pienempää mallia löytyy kyllä mutta tykkään tästä isommasta mallista enemmän.

Kirppispöytä olisi nyt niin paikallaan, sillä vanhoista tavaroista olisi hyvä päästä eroon ennen kuin alkaa mun joulusiivot. Meillä päin on vaan se, että kirppiksille alkaa olemaan puolen vuoden jonot, kääk emmä niin kauaa jaksa odottaa. Facebookissa en jaksa myydä, sillä siinä on liikaa sidoksissa kellon kanssa ja pitää päivystää kotona,odottaa ostajaa ja jossain tapauksissa odotat turhaan. Noh pitää kattoo mihin päädyn, vai lahjoitanko tavarani hyväntekeväisyyteen, siitä saa ainakin hyvän mielen.


8 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja hienot kynnet sulla 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä on H&M:n tarrakynnet. Ihastuin tähän kynsien väriin, kivan mattanen.

   Poista
 2. Oi toi Malene on kyllä hieno, oon ite havitellu sitä. Ajattelin pyytää joululahjaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvän lahjan pyydät, toivottavasti oot ollu kiltti ja pukki tuo sen sulle :)

   Poista
 3. Nam mikä juoma, näyttää herkulliselta ja jouluiselta.

  VastaaPoista
 4. Mä en myöskään tykkää pyydä facessa. Ihmiset peruu viimetingas ja se ärsyttää. Oon ite kans lahjottanu paljon.

  VastaaPoista
 5. Oisko blogikirppis mitään? Asetat tietyn päivän ja kellonajan mihin asti voi huutaa kamppeita, niin ei tarvi olla kokoajan päivystämässä :) Toki oma hommansa on siinä postittamisessa ja maksujen seuraamisessa sitten... mutta täällä olisi ainakin yksi innokas ostaja!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.