1.11.2016

Blackhead remover naamio
 Joko te ootte kokeillut näitä mustia naamioita, joista kaikki tuntuu nyt puhuvan? Eli teille jotka ette ole vielä näistä kuullu, kyseessä on mustanaamio ja tämän naamion tarkoitus on poistaa tehokkaasti, sekä helposti kaikki mustapäät kasvoilta, sekä kasvojen epäpuhtaudet. Monessa paikassa luki, että tämän naamion poistaminen kasvoilta sattuu ihan pirusti ja tätä pelkäsin alkuun tosi kovaa. Kun menin lukemaan näitä "kauhu" kommentteja, mun päässä alkas rullaamaan kaikenlaisia ajatuksia. Mitä jos en saa naamiota irti kasvoilta, koska sen irrottaminen sattuu liikaa ja tämän takia joudun kulkemaan mustanaamio kasvoilla pitkin katuja ja töihin joudun menemään tämä takertuneena naamassa kiinni jeih siinä ois näky. Mitäs jos naamio takertuu niin kovaa kasvoihin kiinni ja jättää jälkeensä kauhean ihottuman ja punoituksen.

Hieman yllytyshullu kun olen, niin pakko oli kaikesta huolimatta näitä tilata ja kokeilla pitääkö nämä "pelottelut" paikkaansa.
 Naamio siis levitetään kasvoille (mä levitin pensselillä)  annetaan kuivua (mä annoin vaikuttaa noin reilu puol tuntii ) ja sen jälkeen naamio poistetaan yhtenä kappaleena kasvoilta. Koska naamio on väriltään musta näkee lopputuloksen heti, sillä  mustapäät törröttää naamiossa kiinni jos suinkin niitä on kasvoilta vaikutuksen aikana irronnut/lähtenyt. Näiden naamioiden ympärillä pyörii niin kova hypetys, joten mulla oli odotukset korkealla, mutta tällä kertaa jouduin hieman pettymään.No hyvä uutinen on se, että eihän naamion irrottaminen tuntunu missään, ei siis sattunu ollenkaan ei edes yli pientä kipua ollut havaittavissa ja mun kasvot sekä iho on tallella jee :) Mutta eipä niitä mustapäitä juuri lähtenyt, toki jokunen pari hassu eksyjä. Ihosta tuli kyllä hieman siloisempi, joten oli naamiossa hyvääkin. Kokeilen joku toinen päivä uudestaan ja ehkä sitten lähtee enempi mustapäitä pois, ainakin tässä toivossa elän.


7 kommenttia:

 1. Kuulostaa siltä, että mun täytyy kans tätä kokeilla 😀 Mistä ostit?

  VastaaPoista
 2. Hienot kuvat taas kerran 😀

  VastaaPoista
 3. Mä oon kokeillu ja kans pari mustaapäätä sain irti, en siis oikeen vakuuttunu tästä naamiosta. T. Henna

  VastaaPoista
 4. En oo kuullu, mutta kiitos kun vinkkasit. Nenässä on sen verran mustapäitä että ois ihanaa jos tällainen naamio poistais ne helposti.

  VastaaPoista
 5. Mulla sattui hieman naamion poistaminen, mutta ei suinkaan niin kovaa kuin joitain videoita oon nähnyt kun jotkut oikeen huutaa 😀

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.