8.11.2016

Marmatusta, kylmyyttä ja kamelin värinen takki


Just manasin kun bloggarille talvi on haastavaa aikaa, kun pimeetä tulee niin nopeasti, ettei töiden jälkeen meinaa ehtiä mitään kuvia ottaa. Nyt on aurinko ihanasti paistanut pari päivää, mutta niin kylmä ollu ettei kuvaamisesta tuu yhtään mitään. Siis mä kyllä kestän kylmyyttä jotenkin, mutta mun kuvaaja meinaa jäätyä. Oon kyllä miehelle sanonu, että sitten puet lämpimästi ettet heti ala valittaan kylmyydestä ja sielä on sitten kylmä muista se, että hanskat otat mukaan (eli vähän kuin puhuisin omalle lapselleni ) Mies vastaa yleensä joo joo ei mun kylmä tuu, eikä sielä niin kylmä edes oo, kyllä mä kestän. Ei mee kun tyyliin puoli minuuttia, noustaan autosta ulos ja otetaan kamera käteen ja alkaa kuulua: "Hitsit täälä on niin kylmä, mikä viima, mun kädet on jääs (hanskoja ei mies ottanu mukaan, vaikka käskin) nyt sitten äkkiä otetaan kuvat, ei täälä pihalla kauaa pysty oleen " Toiset puoli minuttia menee siihen, kun mä alan marmattaan miehelleni, mä sanoin sulle että on kylmä, sun pitää muistaa pukea lämpimästi, ei oo kesä enää ja otitko sä ne hanskat kun käskin sun ottaa (taas kuin lapselle puhuisin )

Ensimmäiset minuutit menee siis puolin ja toisin marmattamiseen, jonka jälkeen otetaan kuvat ja räps valmista. Näin tämän viikon asukuvien ottamiset on alkanu,eli todistettu samalla, että miehet on ikuisia lapsia ja naiset ikuisia marmattajia heh :)
Toki oon kiitollinen, kun mies jaksaa aina väsyneenä töiden jälkeen lähteä kuvaamaan <3 Me ollaan molemmat miehen kanssa niin huumori tyyppejä, että kaikesta selvitään huumorilla, eikä pidä ottaa niin vakavasti asioita, ei edes vaimon marmatuksia :)
Toiset jäätyy, tämä "hullu" lähtee liikenteeseen kesäkengillä. Sukkahousut jalkaan ja siihen päälle vielä polvisukat (eli mummosukat) niin hyvin tarkeni näillä kengillä, eikä tullu yhtään kylmä. Mä halusin laittaa just nämä kengät jalkaan aamulla ja mua ei mitkään pakkaset estä, jos mä jotain haluan pukea päälleni niin mähän puen oli sää mikä vaan. Toki aamulla jo tiesin sen, että meen töihin ja kauppaan en pulkkailemaan, joten emmä pihalla tule kauaa olemaan.
3 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.