19.11.2016

It´s poncho time

 


 Voi kääk mitkä ilmat Vaasassa ollu viime päivät, järkyttävä tuuli ja rapakeli. Kaivoin kaapista ponchon esille, niitä en ookkaan pitkään aikaan pitänyt. Viime talvena en juuri mitään muuta pitänytkään ja tämä vaatekappale sai silloin uuden nimenkin mun mieheltä, eli torkkupeite :)
Mies sanoi koko talven, taasko sulla on toi torkkupeite päällä ja kaupassa kun mentiin sisustuspuolelle, mies ehdotti että enkö ihan hyvin voisi heittää päälleni ihan oikeaa torkkupeittoa, kun mitään eroa miehen mielestä näissä kahdessa ei ole.

Vaikka ehkä ihan tämän kelin kengät nämä saappaat ei ole, halusin silti niitä eilen ulkoiluttaa. Ylipolvensaappaat on mun lempparit, tennareiden lisäksi. Nämä uudet tulokkaat tuli tällä viikolla ja ne olivat just kuin netissä oltiin niistä kerrottu. Tilaaminen kun on välillä sellaista arpapeliä, kun nettisivuilla jokin tuote voi näyttää aivan erille livenä. Ja mä oon tosi laiska/huono palauttamaan mun tilaamia tuotteita ja ihan siitä syystä, että jotenkin se tuppaa unohtumaan, jos ei heti vie postiin. Toki nykyään kun hennesin tilaamat tuotteet saa palauttaa liikkeeseen, niin se on ollut tosi hyvä juttu.


Saappaat Zalando/ Farkut H&M/ Poncho Gina Tricot

8 kommenttia:

 1. Tyylikäs kokonaisuus ja hienot uudet saappaat.

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno asu sopii sulle hyvin. T. Kirsi

  VastaaPoista
 3. Mä oon kans huono palautteleen paketteja ja laiska 😀

  VastaaPoista
 4. Oi miten hieno poncho. Oon miettiny jos hankkisin talveksi kans sellasen. Tapaax pitää jotain takkia sen alla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tyylissä/näissä kuvissa mulla on vaan musta neule ponchon kanssa, mutta yleensä pidän nahkatakkia ponchon alla.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.