8.11.2016

Tortillat & jouluinen jälkkäriNam nam, meillä oli eilen tortillapäivä. Pojat tykkää kovaa näistä venetortilloista. Vaikka maku on aivan sama, kuin perus tortilloissa on näitä paljon mukavampi syödä, eikä täytteet oo heti sylissä. Ostin kahta eri kokoa, isoja sekä tosi pieniä veneitä.  Näihin tortilloihin sopii tosi hyvin BBQ ketsupit tuomaan lisämakua, perusketsuppien sijaan. Tapaan laittaa tortilloihin, piirakoihin ja jopa pizzoihin juustoraasteen pohjalle, en lopuksi päälle.

Mä oon innostunut niin kovaa Heinz BBQ ketsupista, että laitan sitä ihan makaronilaatikon päällekkin ja ihan kaikkiin mihin normaalistikkin käyttäisin ketsuppia. Tässä ketsupissa on hyvä potku ja saa ruoan maistumaan paljon paremmalta.

Laitoin jauhelihan lisäksi näihin venetortilloihin, fetajuustoa, juustoraastetta, jalopeloja, BBQ ketsuppia ja salsakastiketta.


Vinkki, jos haluat ruoan jälkeen jotain makeaa ja haluat että sen valmistamiseen ei mene kauaa aikaa. Nämä herkulliset ja jouluiset jälkkärit on hyviä ja todella nopea valmistaa. Lasin pohjalle ripaus kermavaahtoa (mä laitoin ihan valmiskermavaahtoa)  Valion makurahkaa, makuina vanilja ja luumu-kaneli. Täytteen päälle marenkia (murskaa marenki )  ja pieniä vaahtokarkkeja, lopuksi koristeeksi Fazerin pipari-ukkoja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.