27.11.2016

Neulemekko & HammaslääkäripelkoSunnuntaita kaikille <3 Hetken tauon jälkeen taas asukuvia kehiin. Tämä neulemekko on mun ehdottomasti lemppari tällä hetkellä. Neulemekko on ihana myös kotiasuna villasukkien kanssa. Tämä neule ei onneksi ole sitä materiaalia joka kutittaa ihoa, vaan on todella pehmeä ja miellyttävä päällä. Kuten olen joskus aikaisemminkin maininnut, nämä neuleet tapaa olemaan niin venyvää materiaalia, että heti suosista kannattaa ottaa yksi koko pienempi mitä normaalisti käyttää.
Mä olin niin laiska laittamaan hiuksia ja kun tuulikin oli kuvaushetkellä melkoinen, laitoin latvat vaan kauluksen sisään piiloon.

Huomenna viikko alkaa hammaslääkärillä, iik asia jota pelkään, inhoan, kammoan jne maailman eniten. Nuorempana pelkäsin niin kovaa, että yleensä oksensin aina edellisenä päivänä. Mä en tiedä mikä siinä on, kun se on niin hirveetä. Oon molemmat pojat synnyttänyt ilman mitään lääkettä, mutta kun meen hammaslääkäriin otan kaikki mahdolliset puudutukset, koska en kestä hammaskipua en sitten yhtään. Toki aikuisiällä tämä kammo on vähän laantunut, mutta ei se lääkäriin meno silti ole mitään mielekästä hommaa mulle. Löytyykö kohtalotovereita?Neulemekko H&M/ Saappaat Din sko/ Takki KappAhl / Laukku Gina Tricot

9 kommenttia:

 1. oi ihana miten asu :) Täällä on toinen hammaslääkäripelkoinen, onneksi on oppinut pikkuhiljaa sen, että se kirpaisee hetken ja sitten kun se on ohi niin fiilis on jo paljon parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla etten ole ainut jolla on hammaslääkäripelko :)

   Poista
 2. Niin tyylikäs asu wautsi t. Tiina

  VastaaPoista
 3. Löysin sun blogin eilen ja heti koukussa 😀 Ihan paras ja inspiroiva t. Susanne

  VastaaPoista
 4. Täälä myös toinen kammotyyppi 😀

  VastaaPoista
 5. Et oo ainut mä pelkään myös ja kovaa. Se haju ja ääni kun odotushuoneessa oot iik 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta,ne äänet vasta iljettäviä onkin. Mä selvisin onneksi hienosti tänään, enkä loppujen lopuksi niin kovaa tällä kertaa jännittäny ja selvisin hengissä heh :)

   Poista
 6. Upea tyyli sulla ja ton mekon mä haluan kans.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.