18.11.2016

Mitä pukea päälle pikkujouluihin?


Pikkujoulukausi on nyt ajankohtaista, joten kasasin tähän vähän ideoita miten pukeutua näihin partyihin. Tai mitä mä voisin pukea päälleni :) Yritin laittaa kollaasiin sellaisin vaatekappaleita, joita pystyy keskenään yhdistämään ja tietysti se mikä tärkeintä, että ovat lompakkoystävällisiä.

Nahkahame tai nahkahousut ovat niin klassiset ja monivuotiset, että jos et niitä omista suosittelen ostamaan. Niitä voit pitää niin juhlissa, kuin arkenakin, eli jos juhliit laitat nahkahousut ei ostamasi tuote ole vaan yhden illan juttu tai vaatekappale joka soveltuu vain juhlatilaisuuksiin. Eri asusteilla saat muokattua tyylistäsi, joko rennomman tai juhlavamman. Mun nahkahousut, bleiseri ja tennari kombo on ehdottomasti mun arjen suosikki kokonaisuus. Vaatteet H&M,Nelly ja Zalando

Vaikka tässä kollaasissa vaatteet painottuu aika tummiin sävyihin, pystyt joulumaista väriä tuomaan huulipunalla tai asusteilla. Vihreän asun ja punaisen huulipunan kombo on mielestäni niin ihana. Joulu on sitä aikaa, kun bling bling asusteet, kengät jne saa kaivaa esille, mutta pitää muistaa että liian joulukuuseksi itseään ei kannata koristella :)  Jos laitat ison näyttävän korun,esim tumman mekon kanssa on isot korvakorut too much, eli liikaa. Tässä tapauksessa jos olet kuitenkin niin kova korvakoru fani, että et osaa ilmankaan lähteä suosittelisin pieniä/siroja. Tai jos sun kengät ovat jo todella näyttävät eli bling bling kengät, riittää se jo yksinään tuomaan kokonaisuuteen korumaisuutta/juhlallisuutta.


Tätä kollaasia ei kannata orjallisesti tuijottaa, vaan tarkoitukseni oli tuoda ideoita miten pystyt samoja vaattekappaleita sekoittamalla saamaan eri tyylisen kokonaisuuden.

3 kommenttia:

  1. Nämä vinkit tuli niin tarpeen. Vihreää mekkoa ja huulipunaa siis etsimään 😀 t. Virpi

    VastaaPoista
  2. Sain paljon idiksiä kiitos.

    VastaaPoista
  3. Nahkahousut ja korkkarit t.Jani.75

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.