12.1.2016

MIAU





 Hieman huomiota herättävämpi takki päätyi jokin aika sitten mun vaatekaappiin. Eläinkuosi on aina kuulunut mun lemppareihin ja kun siihen lisää vielä sen, että takki on tekoturkista oli yhtälö jo niin must have. Takki on niin pehmeä ja jopa näillä pakkasilla tarkeni hyvin. Tekoturkistakin kanssa kun yhdistää tennarit ja pipon on kokonaisuus arkisempi ja rento. Seuraava eläinkuosi hankinta olisi löytyy käärmeen-nahka nilkkurit/kengät.
Tänään nukuttiin poikien kanssa pommiin, joten aamu alkoi todella härdellillä. Illalla leivottiin ja käytiin lelukaupassa. Perjantaina on kummipojan synttärit ja pojat menee mummolaan hoitoon, kun lähdetään lauantaina aikaisin miehen kanssa tampereelle hääpäivää viettämään. Hotelli varattiin tampereen keskustasta. Kävin tänään hakemassa miehen hääpäivälahjan, joka on lahjakortti tatuointi liikkeeseen. Minä joka en malta ikinä odottaa ja tässä tapauksessa en pystynyt odottamaan vk.loppuun joten lahja on jo annettu :)



Here is an outfit from today. The leopard jacket is new from Bik Boks sale. I just knew when I saw the jacket that I just had to have it.The jacket is soft and warm and I like to mix it with sneakers and beanies.




Takki Bik Bok/ Huivi Cubus/ Housut H&M/ Paita Lindex/ Tennarit Nike

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.