7.1.2016

Oh morning´s here, sunshine is here..........


Aamu ja todella todella kylmä aamu, kiireinen aamu, aamu jolloin auto ei tee yhteistyötä. Aamu jolloin kaikki tämän talon jäsenet ovat nousseet väärällä jalalla. Aamu jolloin koko korttelissa raikuu ja naapurit huomaa että meillä on karhujengi herännyt. Aamu johon mahtui paljon ärräpäitä, aamu jolle teki mieli sanoa pari valittua. Aamu jolloin kaikki tavarat on hukassa avaimia myöden, aamu jonka takia olen nyt aivan poikki. Se ihana AAMU joka koittaa taas huomenna. ( Mun aamusta tulee mieleen Frendien se kohta kun Joey:n ja Chandler:n naapuri laulaa iloisesti ja Rachelilla menee hermot, eli siitä myös tämän postauksen otsikko)
Niin ja tässä päivän moodie kuvia..............


Here is some mood pictures of the day. I like to bake so today I baked a croissant pie. It´s very very cold here in Finland, so it´s better to stay inside.


Töiden jälkeen ja aamu hässäkän jälkeen päätin piipahtaa Lindexissä ja mun ostospussiin eksyi kuvien tuotteet. Kaikki nämä oli puoleen hintaan. Alunperin oli tarkoitus vain käydä hakemassa punainen tupsupipo ettei korvat palellu, mutta tyypillisesti kaupasta ei lähdetty vaan se tavara kädessä mitä sinne mentiin alunperin hakemaan. Tämän se tekee kun menee huonolla tuulella shoppailemaan ja kun päässä kuuluu ne klassiset " mä oon niin nämä ansainnut raskaan päivän jälkeen" "Jos mä nämä vaan ostan sitten en tarvi mitään hetkeen" Tämä kasa vaatteita tuli maksamaan 22e
 Ja kaskumma täällä taas leipuri M on vauhdissa. Pyhien ajalta kaappiin jäi mansikoita ja mustikoita ja ettei tarvi pois heittää kaapista tuotteita päätin leipoa pikaisen piirakan. Tämä piirakka tehtiin Croisanteista ja oli niin hyvää että taidan tehdä toistekki.6 kommenttia:

 1. Ihanat ale löydöt oot tehny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä mennään varmaan tulevat päivät eli asukuvat koostuu niistä jos samanlaiset kylmyydet jatkuu :)

   Poista
 2. Oi mikä piirakka nam laitappa ohje tulemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarvitset n. 4 isoa croisanttia, marjoja (oman maun mukaan) itse laitoin mustikoita ja mansikoita n. 2dl maitoa, tuorejuustoa, sokeria ja vaniljasokeria ja 3 kananmunaa.
   Pilko/palottele croisantit ja laita ne voideltuun vuokaan, lisää palotellut marjat. Sekoita tuorejuusto, kananmunat, maito ja sokerit keskenään ja kaada seos/neste vuokaan croisanttien+marjojen päälle. Tämän jälkeen uuniin ja vahtimaan koska neste piirakassa on kiinteytynyt :)

   Poista
 3. Ihana teksti ja kuvat t.Mirja

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.