6.1.2016

It´s too damn cold.......


Tänään oli niin kylmä, että pihalle ei tarjennut mennä. Oli parempi pysyä lämpimän peiton alla ja juoda kuumaa kaakaota, sekä lukea kirjaa ja selata muotilehtiä. Huomenna se kunnon arki taas alkaa ja koululaiset jatkaa opiskelua lomien jälkeen. Saa nähdä kuinka noi meidän pojat herää aamulla, nimittäin tänään jo kuului ainakin vanhemman pojan suusta yäk huomenna kouluun, miksei voi olla jokin pakkasraja ettei tarvi mennä :) Kuten kuvassa näkyy, meidän karvaturri himoitsi mun lämmintä juotavaa.


Nothing like a good fashion magazine, a hot cup of chocolate and a cozy blanket on a cold winter´s day.
Been listening to Adele and sleeping all day, because school starts tomorrow and me and my boys have to wake up earlier than we normally do.


 Ostin kaupasta pieniä vaahtokarkkeja, jotka sopi tosi hyvin kuuman kaakaon kaveriksi. Tänään tuli kyllä jo liikaakin herkuteltua, mutta arki kun kunnolla alkaa niin karkkipäivätkin muuttuu vaan vk.lopun herkuiksi.

 Illalla iski pieni pääkipukin, joten musiikkia korville ja silmälaput silmille. Adele:n Hello biisi on niin hyvä, että sen tahdissa sitä rentoutui hyvin ja levon jälkeen pääkipukin selätettiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.