3.1.2016

2 pojan äiti/Vaimo= väsynyt
Vatsasi seudulla komeilee haaleat "tatuoinnit" jotka ovat merkit kahdesta ihanasta pojasta ja heidän tulemisesta mun elämään. Nämä merkit ovat ikuiset muistot ja rakkaampia minulle kuin mikään sixpack vatsa. Kahden pojan äitinä ja vaimona, sitä vetää itsensä välillä niin äärirajoille että oma jaksaminen unohtuu täysin. Jos huilahdan olenko huono äiti/huono vaimo ja laiska ihminen? Kerran talossani on poikia on meno ja vilske myös sen mukaista, arkeni ei ole kimallusta ja kurmeeta, vaan kuten normaaliin elämään kuuluukin, elämässäni on alamäkiä ja välillä tie on todella kuoppainen.
Välillä saan pukea korkkarit jalkaan ja tehdä tyttöjen/naisten juttuja, välillä huomaan seisovani eteisessä hiukset sotkussa, meikittä maila kädessä ja odotan että poikani pukee maalivahdin varusteita päälle. Sillä alkamassa on minun ja pojan yhteinen aika ja poika odottaa että äiti aloittaa selostamaan meidän katulätkä peliä. Poika maalissa äidillä maila kädessä ja äidin suusta tulee " Rinne torjuu mutta Kanadan pelaaja tekee uudelleen hyökkäyksen"  Hömppä äitinä nämä pojat saa mut kaikkeen hulluuksiin aina mukaan ja pitää mut vauhdissa :)
Yritän saada jokaisesta päivästäni jotain hyvää irti, koska huonoissa asioissa rypeminen tuo itselleni vaan lisää tuskaa ja vetää oloni alaspäin.
Haaveilen, mutta yritän myös nauttia siitä mitä minulla on. En omista fitness kroppaa, en käy salilla 5 kertaa viikossa, enkä banaanin syönnin jälkeen saa huonoa omaatuntoa. Vartalossasi on ruttuja ja kuopia (sellua)  sekä kasvoillani on ryppyjä, ne ovat jälkiä siitä että olen tähänkin ikään asti kokenut paljon ja elämisen jäljet kuuluukin näkyä.
En omista parhainta kuntoa, mutta koen kaiken muun tekevän minut onnellisemmaksi.Terveys, perhe ja ystävät on paljon tärkeämpää kuin mikään materiaali ja ulkokuori. Olen itsestäni ylpeä, sillä lähes satakiloisesta naisesta olen päässyt tähän pisteeseen, mutta saako itsestään olla ylpeä vai onko se joillekki liikaa ja vaan itseään kehumista ja näytille tuomista? En ole koskaan ollut sokerilakossa ja tuskin tulen ikinä olemaankaan, en siihen pysty enkä niin tiedä haluanko edes. En ole minimaalinen, enkä halua olla vaan minun on hyvä olla juuri tällainen kuin olen eli väsynyt mutta onnellinen äiti <3

13 kommenttia:

 1. Täydellinen kirjotus, ihana äiti olet ja ajatusmaailmasi juuri oikea. Saat olla ylpeä jos oot herranen aika noin paljon laihtunu t.Sirkku

  VastaaPoista
 2. Ihana Mea ja kerrassaan upea kuva ☺

  VastaaPoista
 3. Ihana ja hauska toi sun ja sun pojan yhteinen pelijuttu ☺hyvin kirjotettu ja saat olla ylpeä itsestäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tänään on taas pojan kanssa pelattu ja eteisen tavarat ollu vaarassa hajota kun pallo lennelly sinne tänne :)

   Poista
 4. Wau mikä kuva, ihanasti kirjotettu samaa mieltä sixpack vatsa ei tuo onnea. Kaunis blogi sulla t.alusta asti sun fani ☺

  VastaaPoista
 5. Tarinan olis hyvä monen lukea sillä näin varmaan moni äiti tuntee ei vain uskalla sanoa ääneen hyvä Mea itseään pitää kunnioittaa ja kuunnella..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnellisuus ja kauneus ei piile ulkoisissa asioissa, vaan se löytyy ihmisen sisältä. Terveellisiä elämäntapoja arvostan ja liikunta on toki elämässä tärkeää :)

   Poista
 6. Kyllä. Uraäiti,lasten äiti,vaimo,siivooja ja kotihengetär. Ei siinä paljon jää muulle aikaa. Aina laittaa muut etsijalle,itselleen ei ole armollinen. Vaatii itseltään enemmän kuin muilta. Joskus saa olla epätäydellinen ja ihana on jos joskus saa hengähtää kaiken kiireen keskellä. Lepää ja kerää voimia tulevaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä äideillä tapaa olla monta nimikettä kotona ja kädet ei välillä riitä kun jokainen haluaa susta palasen :) Pitäisi vaan muistaa pitää huolta välillä itsestäänkin ja levätä niin jaksaa paremmin arjen touhuja :)

   Poista
 7. Kiitos Mea, hyvä kirjoitus. Itsellänikin on varmaan aika samanlainen kroppa kun sulla... 82 kg lähtöpainosta 50 kiloa nyt, lapset ja ikä, kaukana on täydellinen vartalo. Onneksi vaatteilla voi "huijata" heh heh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jestas no sä oot kanssa laihtunu paljon. Tarviiko sitä olla täydellinen kroppa, nykyään liikaa halutaan samaa mitä muilla on ja kaikilla tuntuu olevan niin treenattu kroppa ja vaan sitä ihannoidaan. Miksei "normaali" naisen kroppa enään riitä :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.