13.1.2016

Random snaps


Tänään otettiin varaslähtö laskiaiseen, sillä leivoin töiden jälkeen laskiaispullia. Pihalla oli niin järkky ilma, mutta sisällä ihana pullan tuoksu.

//Here is some random snaps from today

 Meidän karvakasa ei ollut kovin halukas menemään kylmään ilmaan pitkälle lenkille, joten päikkärit vei voiton tänään.
 Puhuin jokin aika sitten, että ostin itselleni joululahjaksi jotain kivaa. No tässä se on, nimittäin kuvan kamera on lahja itse itselleni :) Kamera on Samsungin ja malliltan hieman retromainen. Pienen koon ansiosta sitä on helppo roudata paikasta toiseen. Uusi H&M lehtikin tipahti postilaatikosta ja illemmalla olisi tarkoitus selata se läpi.

 Pakkasella on hyvä sulattaa pakastin. Löysin pakasteesta kauan sitten ostetut smoothie marjat, joten että saatiin hieman tilaa sinne ei muuta kuin blenderi laulamaan ja nauttimaan herkullisesta juomasta.

 Jotenkin tuntuu, etä hatut on aivan jäänyt unholaan viime aikoina. Ennen pidin niitä melki päivittäin. Tähän on tehtävä muutos ja ehkä se uusi innostus niihin tulee vielä joku päivä. Kuvassa on uusi tuttavuus eli sinertävä huopahattu. (kuvissa ehkä näyttää mustalle)
Näin jälkeenpäin on harmittanu kun en ostanut Malene Birgerin harmaata villasta huivia, josta tein syksyllä postauksen. Se vaan jäi ja nyt kun aloin sitä taas himoitsemaan, niin se on joka paikasta loppuunmyyty ylläri. No onhan mulla tämä valko/musta Malenen huivi ja se on mun lemppari huivi tällä hetkellä. Jos muuten täällä on Tampereella asustavia lukijota kuulolla, niin vinkatkaa jos tiedätte missä Tampereella myydään Malenen tuotteita? Yritän tässä miettiä mitä pakkaan Tampereelle mukaan. Eihän sielä nyt montaa päivää olla, mutta silti mukaan olisi tarkoitus ottaa jotain juhlavampaa, jos iltariennot kutsuu. Paidan ostin Gina Tricotin alesta ja siinä on kivat pitsiset yksityiskohdat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.