31.1.2016

Winter neutralsSunnuntai: Flunssan kourissa ollaan, vaikka kuinka yritin pistää hanttiin sai tämä tauti minusta otteen dääm. No toistaiseksi ollaan kuumeelta vältytty ja vielä ollaan elävien kirjoissa.
Olen sellainen tyyppi, että en pysy paikoillaan millään vaikka kuinka olisin kipee. Pakko koko ajan tohottaa jotain vaikka pitäisi levätä. En edes muista koska viimeksi olisin pari päivää vaan maannut sohvalla tekemättä yhtään mitään. Kun synnytin mun nuoremman pojan niin 2 päivää synnytyksestä olin jo polkemassa pyörällä pitkin kyliä :)
Mä en osaa relata, jos kämppä on kuin pommi ja pyykkivuori järjetön. En tiedä miten sitä saisi iskostettua tähän jästipäiseen päähän, että ei se tee huonoa ihmistä jos joskus vaan on. Ja kyllä se kämppä pysyy pystyssä, jos nyt joskus vaan antaa olla.
Jos mulla ei oo välillä helppoo asua kolmen miehen kanssa, niin sata varmana ei ole myöskään tämän perheen miehillä helppoa, kun heidän kanssa asuu yksi nainen ja siihen lisää vielä sen että tämä nainen on jästipää ja välillä marttyyri  :)
Muutin aikoinaan pois kotoa kun olin 17 vuotias ja siitä lähtien sitä on pärjätty omillaan. Kaikki mitä halusin, oli minun itse hommattava ja tehtävä sen eteen jotain. Mitään en ole koskaan saanut tosta noin vain.
Vaikka alamäkiä on ollut paljon tässä elämässä ja välillä pienikin ylöspäin kipuaminen on hetken päästä hiivuttanut minut takaisin lähtöpisteeseen on kaikki kokemani asiat ollut pelkkää itseäni vahvistamista. Jos en olisi kaikkia huonojakin asioita kokenut en usko että olisin nyt näin vahva.
Elämä välillä ottaa ja ottaa isonkin palan sinusta, mutta jos olet avoin kaikella myös uusille asioille ja valmis poistumaan mukavuusalueelta voit joskus saada enemmän mitä ikinä olisit kuvitellut saavasi.  Luota itseesi ja omaan osaamiseesi, älä KOSKAAN anna muiden lannistaa sinua. Täysillä kohti unelmia ja haaveita, sillä kerran täälä vaan eletään ja virheitä me kaikki joskus teemme, mutta toivon mukaan niistä opitaan.

Love MeaTakki Cubus
Huivi Cubus
Housut Vero Moda
Laukku Bubbleroom
Kengät H&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.