3.1.2016

New Year´s Eve 2016


Meidän uudenvuoden kuvia olisi tässä. Katoin pöydän musta/valko teemalla ja pojille laitoin laseihin pillit ja viiksi koristeet :)

Pöydän koristeeksi kehittelin kaikkea mitä kaapista löytyi. Valkoista pöytäliinaa en omistaja ja en viittinyt samaa harmaata laittaa joka tapaa olla mulla jokaisissa juhlissa, joten päädyin laittamaan valkoisen verhon pöytäliinan sijaan. Kaikki keinot on keksitty ja kuka sitä nyt tietää että kyseessä ei ole oikeasti liina, varsinkaan kun juhlittiin uuttavuotta vaan perheen kesken. Käänsin viinilasit väärinpäin ja keräsin laatikosta kaikki helmeni,jotka laitoin lasien sisälle. Viinilasien pohjaan laitoin tuikun.
Mun uuden vuoden koruista on tullut kyselyjäkin ja tässä niistä tarkemmin. Pidin ennen tosi paljon koruja korvissa ja kaulassa, mutta nykyään niiden käyttö on jäänyt tosi vähälle. Halusin kuitenkin eri lookkia mitä tapaan arkisin pitää, joten päätin kerrankin laittaa korviin jotain ja se jotain oli sitten kunnon bling blingiä. (Korvikset on Lindexistä)

Ruoaksi mies teki meille, pulled chicken tortilloita ja mun lemppareita paistettuja tomaatteja nam. Jälkkärin pojat sai valita ja ne päätyi lettu-jätski annoksiin. Ostettiin normaaleja eli niitä pieniä sädetikkuja ja niillä nuorempi poika teki ilmaan kivoja jälkiä ja mun uudella kameralla sain niistä tosi kivat kuvat otettua. En meinannu vaan uskoa, että pienillä sädetikuillakin sai näin kivoja jälkiä aikaiseksi.
 Raketteja ei itse ostettu vaan tyydyttiin vaan katsomaan kun muut räjäyttivät "rahoja" ilmaan :) Meidän takapihalta näki hyvin rakettien paukuntoja ja jopa meidän 7v jaksoi hyvin olla valveilla siihen asti.

Loppu illasta meidän olkkarista tuli kunnon tanssilattia ja poika näytti meille hienoja  tanssiliikeitä joita oli oppinut. Musiikista vastasi lapset, eli tämä rouva on tanssinyt JVG:n ja Kasmirin, Antti Tuiskun tahdissa ja lopuksi vielä poika saunoo biisin, no hauskaa oli ja se on pääasia. Pojat vaan nauroi meille vanhuksille ja meidän tanssiliikkeille, me kun miehen kanssa päätettin sitten oikeen kunnolla revitellä ja vedettiin kunnon 90luvun tanssiliikeet kehiin :)
4 kommenttia:

  1. Sulla on kiva tapa kirjottaa ja kivalla huumorilla. Näitä lifestyle juttuja on kiva lukea ja kuvatkin niin ihania t.Marja

    VastaaPoista
  2. Hyvät kuvat ja iltakin kuulosti hauskalla 👍

    VastaaPoista
  3. Arvostan että jätät lasten kuvat pois blogista. Kuulostaa kivalle illalle ☺

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.