27.1.2016

Calvin klein alusvaatteet


Vuoden puntaroin ostanko nämä CK alusvaatteet itselleni. Todella todella harvinaista että mä olen näin kauan jotain asiaa puntaroinut :)  Pyörittelin niitä netissä moneen kertaan ja ne eksyi välillä ostoskoriinki asti, mutta lopulta aina tyhjäsin korin ja tilaus jäi tekemättä. Mies meinasi kuulemma jouluna ostaa mulle nämä lahjaksi, mutta myös se oli jättänyt ne ostamatta, kun oli kuunnella mun pähkäröintiä siitä haluanko näitä edes ja ovatko hintansa arvoiset.
Jostain syystä mä nyt sitten päätin ne tilata ja ne osoittautui sen verran hyviksi että palautuksen sijaan mä pidin ne. Ainut vaan näin jälkeen päin on se että alushousuista olisi kannattanut ottaa yksi koko pienempi mitä normaalisti pitää.


11 kommenttia:

 1. Mites pesu? Meneekö miksikään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä ne on vielä pesukorissa, odottamassa että jaksan pestä pyykkiä :) Voin laittaa/ilmoittaa kun ne on pesty että miten niille kävi :)

   Poista
 2. Voi mäkin oon noista haaveillu. Taidan tilata kanssa. Saako kysyä minkä koon otit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä otin M koon, mutta alushousuista olis S koko ollu parempi.

   Poista
  2. Upea, mulla on noi harmaana ja ne on ihanat ja lempparit t.Kaisu

   Poista
  3. Wau hitsit ihanat kuvat. T.pia

   Poista
 3. Mulla on noi harmaana ja valkoisena ne ihan mun lepparit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin halunnut enempi ne harmaat mutta ne oli loppu niin otin valkoiset. Materiaali on ihanan pehmeää ja tuntui ainakin näin alkuun ihan laadukkailta.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.