3.9.2017

Leopardikuosi on klassikko


Jos yks kuosi pitäis valita, niin kyllä se ehdottomasti on leopardikuosi. Leopardikuosi on ollu vuosia mun suosikki, eikä kyllästymistä ole havaittavissa, päinvastoin innostus tähän senkun kasvaa. Tämä kuosi on niin ajaton ja niin kauan kun itse muistan kaupoissa on nähty eläinkuosi vaatteita. Ei siis mikää hetken IN vaate.

Tässä asu pari päivää taakse päin ja silloin kaivoin kaapista kynähameen ja sen kaveriksi ihan perus valkoisen paitapuseron. Laukku on oikeasti tablettilaukku, mutta mä pidän sitä kirjekuorilaukku tyylisesti. Laukku niin iso, että sinne mahtuu hyvin kaikki mitä tarvit mukaan ottaa, jopa iso lompakko mahtuu hyvin.

 Varasin just Helsingin matkan hotellin kera mulle ja pikku miehelle, lähdetään kaksistaan reissuun. Poika laskee jo päiviä ja että pääsee Suomenlinnaan Pokemon jahtiin :) Mä oon asunu Hesassa pari kymppisenä, ennen kun tapasin mun miehen ja sen jälkeen en oo hirveesti sielä ollu, joten odotan itsekki reissua kovaa.Kiva äiti poika reissu siis tiedossa, josta varmasti kertyy ihania muistoja :)

Laukku Glitter
Kengät Zalando
Hame Lindex
Bleiseri H&M
Paita Zara

6 kommenttia:

 1. Tyylikkäänä kuten aina☺

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs emäntä t.Jani-75

  VastaaPoista
 3. Hieno hame ja tyylikäs kokonaisuus.

  VastaaPoista
 4. oi varmasti ikimuistoinen reissu tiedossa teillä sun pojan kanssa. Laita kuvia Hesasta sit 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti täälä jo reissua odotetaan, ei meinaa poika pysyä housuissaan kun niin innokkaasti odottaa reissua äitin kanssa :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.