14.9.2017

Ruutua & punaista
 Ruutukuosi on todella vahvasti näkyvä kuosi tänä syksyny. Tilasin ruudullisen kynähameen tässä viikko takaperin ja alunperin hameessa oli molemmilla sivuilla (etuosassa) 3 koristenappia. Päädyin kuitenkin ottamaan napit irti, koska koin että ruudullinen kangas ei tarvi mitään lisuketta/koristeita, vaan tämä kuosi on jo sellaisenaan tarpeeksi vahva tuomaan asuun sitä jotain. 


Materiaali tässä kynähameessa on todella venyvää, jonka ansiosta hame on todella rento ja mukava päällä. Ei siis tarvi kävellä tipuaskelin tämä hame päällä :)Hiukset jätin rennosti auki ja lähin hakemaan sellaista beach wave lookkia, eli ei selkeetä kiharaa vaan enempikin laineita ja tein laineet ihan suoristusraudalla. Jotta saataisiin asuun hieman väriä ja roisketta, niin toki punaiset korkkarit tekevät sen, mutta myös teepparin printin sävyt korostavat värejä tässä asussa.

Paita TopShop
Kengät Mango
Hame Ellos
Laukku Glitter
Takki Cubus
Aurinkolasit Ray Ban


6 kommenttia:

 1. johan on upee tyyli wow

  VastaaPoista
 2. Oi toi hame on ihana,pakko pistää tilaukseen kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi hame ei ollu kallis ja sain siihen lisäalen, joten parikymppiä tuli loppusummaksi.

   Poista
 3. Höh toi teeppari oli loppuummyyty netissä olisin niin halunnu sen kans. Mitä kokoa muuten toi sun paita on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi, mutta kannattaa välillä vilkuilla nettisivuilta, nimittäin tulee palautuksia niin voit saadakki itselles teepparin, niin kävi mullekki tämän paidan kanssa :) Paita on kokoa S

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.