10.9.2017

Kipparilakki

  " Ei meillä oo venettä, joten otappa toi huumorilakki pois" hah hah, tällainen vastaanotto tuli mulle tänään mun perheeltä, huumorityyppejä nämä mun miehet :) 

Anyway, lakki pysyi mun päässä ja tällä asulla käytiin tänään kaupungilla asioilla. Vaikka just mainitsin, että vielä ei ole aika syysvaatteille, siis omalla kohdallani, tänään tuli sellainen fiilis että lätsä tarvii just pörröisen kaverin, joten kaivoin kaapista tämän ihanan pehmoisen karvakasan.

 Pelatiin koko perhe illalla Alias peliä, näyttelemällä ja tehtiin parit, mä olin nuorimmaisen pari ja mies oli vanhimman pojan pari. Nauraa sai kyllä niin paljon ja pojat nauro ihan vääränä kun äiti yritti näytellä strutsia, todellista videomatskua olis kyllä ollut tämä näytteleminen, mutta luojan kiitos kännykät oli muualla siihen aikaan :)


 Mun vanhempi poika, joka on yläasteella on innostunu kokkailusta ja sen jälkeen kun koulussa alkoi köksä (vai millä nimellä se nykyään meneekään kouluissa)  Joka päivä se kysyy, saanko mä keittää meille tänään ja äiti voidaanko yhdessä taas tehdä meille ruokaa. Mä ohjeistan vieressä ja poika tekee ja se tulee niin onnelliseksi siitä kun se saa syödä oma tekemää ruokaa. Eilen poika leipoi meille keksejä nam. Mitens teidän vk.loppu?

Farkut Topshop
Laukku Valentino
Takki KappAhl
Paita Ganni
Lakki H&M
Aurinkolasit Glitter
Kengät Zalando (tuunattu)


9 kommenttia:

 1. voi hitsit miten kiva asu. Me oltiin eilen mökillä ja tänään katottu leffoja T.Riina

  VastaaPoista
 2. Ihanaa että opetat sun poikia kokkaamaan ja leipomaan. Pärjäävät aikusena hyvin kun asuvat yksin kun on kotona opetettu perukset eivätkä ole sormi suussa.

  VastaaPoista
 3. Viime viikko meni kun lapsi oli kuumeessa nyt itellä pääkipu,no ehkä ens viikko terveenä kaikki 😆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, paranemisia sinne. Meillä nuorempi poika oli viikko sitten korvatulehduksessa, sai onnex antibioottikuurin ja nyt korvaa ei särje enää.

   Poista
 4. Tosi hyvä look ja kiva lätsä.

  VastaaPoista
 5. Hyvät kuvat taas wow ja rento ja samalla tyylikäs asu.

  VastaaPoista
 6. Ihana toi pörrötakki ja niin pehmosen näköinen.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.