28.9.2017

Pitsiä ja kynähame, sekä onko mekko ja hame sama vaatekappale?

 Hameet on ihania ja niissä saa olon tuntumaan tosi naiselliselta, mutta mitä pidemmälle syksyä mennään ja kohti talvea on mun mielestä hameiden kanssa vaikeampi löytää sopivia kenkiä. Kaikki saappaat eivät sovellu hameiden kanssa mun mielestä siis, joten kesävaatteista tuun ainakin kaipaamaan korkkareita. Niin pitkälle kun mahdollista, tuun kyllä korkkareita pitämään, en onneksi ole vilukissa ja onhan sukkahousut keksitty :) Klassinen polvimittainen kynähame toimii mun mielestä aina. Kynähame on myös yksi naisellisempia vaatekappaleita mitä tiedän. Se tuo myös linjoja vartaloon, pidentää, saa vatsan näyttämään litteämmältä, sekä saa pepun näyttämään pyöreämmältä,
 Tässä hameessa ja monissa muissakin mitä oon viime aikoina huomannut on todella pitkät halkiot ja oon miettiny kuka tykkää niin pitkistä, että puoli takamusta näkyy :) No mä en kyllä tykkää, joten  otin lankaa/neulan ja tein halkiosta lyhyemmän.

 Kynähameiden kanssa on mun mielestä helppo yhdistää eri yläosia. Vähän rennompaan tyyliin vaikka tennarit ja teeppari ja juhlavampaan taas korkkarit jne.

 Tämä asu oli mulla, kun käytiin miehen kanssa vk.loppuna ulkona syömässä. Niin ja muuten mies antoi todella vihreää valoa tälle tyylille oho, sanoi vaimolle sopii kyllä hyvin toi mekko. Hyym aluksi meinasin, etten sano mitään, mutta nätisti tokasin, ei tämä ole mekko vaan hame. Mies vastas no mitä eroa muka on hameella ja mekolla :) Joo eihän niillä ole ei, voi miehet :)


Hame H&M
Laukku Gina Tricot
Takki Cubus
Paita H&M
Aurinkolasit Ray Ban
Kengät Mango


11 kommenttia:

 1. oi oi oi miten tyylikästä.

  VastaaPoista
 2. Aina niin super trendy T.Miisa

  VastaaPoista
 3. Kysyin mun mieheltä se sano kans ai eix mekko ja hame oo sama asia 😀

  VastaaPoista
 4. Onx toi pelkkä pitsipaita,jonka alle oot laittanu topin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vaan kyseessä on tuplapaita, eli toppi kuuluu settiin ja on kiinni pitsipaidassa.

   Poista
 5. Mun mies ei tiedä mikä väri on pinkki tai vaaleansininen 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama täälä, miehen mielestä kaikki sinisävyt on vaan sinisiä ja pinkki on punainen :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.