7.9.2017

Vielä on kesää jäljellä

Tässä alkaa tuntumaan, että nyt se kesä vasta alkaa :) Upeita ilmoja ollu viime päivinä ja toivottavasta ne myös jatkuu. Pidetään nyt kesäisempiä vaatteita vielä, kun kerran säät sen sallii, kyllä niitä syksyvaatteita ehtii sitten pitää ihan kyllästymiseen saakka. Kaapissa kyllä pari syksytakkia odottaa jo kuumeisesti, että pukisen ne päälle, mutta vielä hetken ne saa luvan odottaa :) Joillaki kyllä näkee jo toppaliivejä päällä, vaikka kuukausi on syyskuu, niin emmä kyllä ihan vielä ole valmis untuvavaatteisiin, en tarkene muuten talvella jos nyt jo niitä käytän :)


Farkkutakkia en oo tänä kesänä käyttäny kertaakaan, vaan nahkatakki on ollu suuressa roolissa. Ennen kun farkkutakin pakkaan kesäsäilöön, ajattelin että kyllä se ansaitsee edes yhden käyttökerran tälle kesälle, joten valkoinen vekkihame sai tässä asussa farkkuystävän.Aamiaiskulhojen suurena ystävänä, tässä herkku jonka tein yks aamu. Tarkoitan siis aamiaista, johon esim jugurtin päälle kasaan eri pähkinöitä jne. Tässä herkussa pohjalla on kookosjugurttia ja jos ihmettelette, mitä toi ruskea six sax on, niin tapaan laittaa pursotinpurkkiin Nutella suklaata tai maapähkinävoita ja sitä pursotan näihin herkkuihin mukaan. Tuoreat marjat on vaan niin hyviä ja vielä kun niitä myydään niin pakko nauttia niistä. Meillä lapset eikä mies syö marjoja, joten mä saan onnex yksin niitä herkutella.


Monta kertaa huomannu, että kuvia olis paljon mitä esim tänne blogiin laittaa, mutta sen kummempaa tarinaa ei kuvien ympärille synny/löydy  ja siitäkin syystä, oon välillä miettiny että blogi olis vaan kuvablogi.


Tekstin muodostaminen on mulle se hitain asia ja sen ympärillä menee joskus montakin tuntia. Toki emmä nyt sano että kuvien ottaminen ois vaan nipsnaps hommaa,Yks päivä yritin raapustaa varmaan pari tuntia jotain diipadaapa tekstiä ilman päätä eikä häntää, kunnes lopulta poistin koko tekstin ja ihan turhaan olin istunu monta tuntia koneella, tämä siis turhauttaa välillä niin kovaa että tekis mieli laitaa pillit pussiin :) Toki kuka sen estää, että blogissa olis vaan kuvia eikä tekstiä ollenkaan, no aika näyttää.2 kommenttia:

  1. Niin ihanan fressi asu ja toi aamupala nam.

    VastaaPoista
  2. Oi mitkä ruokakuvat tuli heti nälkä T.Mirja

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.