29.9.2017

Blogivaasa goes Palosaaren kirppis
Malene birger huivi 42€

Kuvan laukku 3€

Malene birger laukku 30€
Harmaa takki 2€
 Zaran kengät 4€Aidot Nike tennarit 5€

Söpöt eläin kahvimukit 1.50€/kpl
Maanantaina 2.10-8.10 välisenä ajalla kolmen bloggarin tavaroita on myynnissä Palosaaren kirppiksellä,  Palosaaren kirppis sijaitsee nimensä mukaisesti Palosaarella Viikingankoulun läheisyydestä, eli Palosaarentie 77

Bloggareiden pöytänumerot 120.121 ja 122 

Palosaaren kirpputori avoina

Ma-pe 11-19
la 11-16
su 11-16Tämä on jo kolmas kerta kun myyn tavaroitani Palosaaren kirppiksessä ja vaikka asun ihan toisessa suunnassa tätä kirppistä, yksi asia mikä vie mut aina sinne päin myymään on loistava ja avulias asiakaspalvelu. Nykyään tämä asia ei ole itsestään selvyys, mutta minulle se kaikkein tärkein asia mihin kiinnitän huomiota. 

Kirppis on kirppis ja ylihinnoittelu on vieras sana mulle, joten oon laittanu monien hinnoiksi ihan pari euroa, vaikka vaate ois kerran ollut tyyliin päälläni. Nämä Malenen tavaratkin lähtee nyt todella halvalla, ottaen huomioon että ne ei ollut ostohetkellä mitkään kaikista edullisimmat. Laukkua kuin huivia en ole kuin kerran tai pari pitänyt.  
Satiinisia bombertakkeja laitoin myyntiin ja pitkin viikkoa tulen varmasti viemään myös lisää tavaraa, joten suosittelen piipahtamaan Palosaarella :)

Palosaaren kirppiksen sivuille pääset tutustumaan täältä klik

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.