25.2.2016

Älä pelkää käyttää värejä......


Aika moni turvautuu pukeutumisessa mustiin,valkoisiin, harmaisiin/maanläheisiin asuihin/väreihin, koska ne ovat varmoja/helppoja valintoja. Syyt voivat olla ettei uskalleta käyttää muita värejä esim räväkämpiä värejä tai liian huomiota herättävämpiä värejä, koska liikaa pelätään muiden reaktioita tai ei osata yhdistää eri värejä keskenään, tai halutaan pysytellä ns. piilossa ja näkymättöminä. Sähän pystyt asulla muuttamaan itsesi, joko näkyväksi tai näkymättömäksi, se on ihan oma valinta kumpaa reittiä haluat mennä. Itse en vaan ymmärrä sitä, että pelätään muita ja mitä ne esim. kaupassa sanoo jos pukeudun näin jne  ja siksi "maalataan" itsensä niin huomaamattomaksi. Jos mä haluan esim pukea päälleni jotain mistä oikeasti tykkään, mun mielessä ei kertaakaan käy ajatus, että mitäköhän muut ajattelee tai sanoo mun asusta. Mun mieskään ei ymmärrä kaikkia mun vaatevalintoja esim. se ei tykkää hatuista eikä viitoista. Mä oon sille sanonut vaan, no mä tykkään ja siksi pidän niitä. Jos mä ajattelisin aina jokaisen ihmisen mielipidettä tässä maailmassa, niin eihän tässä vois himasta liikkua mihinkään.
Mistä me tiedetään minkä takia se toinen sua kyylää sielä kaupassa, monesti ensimmäisenä ajatellaan hah mitä toikin tyyppi tuola kyylää. Se toinen voi "kyylätä" koska sen mielestä sun tyyli on hieno tai se miettii mistäköhän toi takki on ostettu jne. Miksi aina tulee mieleen ensimmäisenä negatiiviset ajatukset?
Kertooko värit enemmänkin meistä, eli jos pidät värikkäitä vaatteita tarkoittaako se, että olet luonteenpiirteeltäsi räväkkä ja jos kuljet maanläheisissä väreissä olet hiljainen hissukka?

Ei siis pidä pelätä värikkäämpiä vaatteita ja kehotankin rohkeasti kokeilemaan muitakin vaihtoehtoja, kuin niitä perusvärejä.
Kyllä itsekkin tykkään yksinkertaisista tyyleistä, mutta jokainen nainen tarvii elämäänsä aina sielä täällä hieman väriä, ei sen tarvitse olla mikään kokovartalo neonkeltainen haalari, vaan pienelläkin väriläiskällä voi olla suuri merkitys if you got to point :) Perusvärejä kannattaa myös hyödyntää asun ns. pohjana. Tässäkin asussa musta väri toimii kokonaisuuden runkona, mutta värikäs takki ja tummempi huulipuna ovat asun keskipisteet.


10 kommenttia:

 1. Oot kyllä todella vahva ja rohkea nainen arvostan. Puhut täyttä asiaa ja liikaa ihmiset miettii muiden reaktioita kun pitäisi keskittyä omaan elämään. Upeat kuvat ja rohkaiseva teksti.

  VastaaPoista
 2. Sä inspiroit mua niin monessa eri asiassa. Oot selättänyt elämässä vaikeuksia rohkeasti niistä kertonut ja silti oot vahva. Ei ikinä uskoisi että asut Vaasassa harvoin sielä näkee noin tyylikkäitä naisia t.Sirpa Tampereelta

  VastaaPoista
 3. Upea tyyli sulla t.Leena

  VastaaPoista
 4. Mistä noi farkut on ostettu?

  VastaaPoista
 5. Olenkin odottanut milloin laitat leveälahkeiset housut. Ne sopii tosi hyvin! erinomainen asuvalinta. Jälleen.

  VastaaPoista
 6. Ihan supertyylikäs asu! Tuo takki on upee (y)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Elina, takki on kyllä kiva väriläiskä mustien takkien rinnalla :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.