4.11.2015

Pörröistä ja pehmeää....


 Nonni nyt on parisen päivää otettu rennosti ja unohdettu blogimaailma hetkeksi. Nyt on aika "palata" takaisin tänne ja tässä onkin asukuvia näin heti alkuun. Siis hitsit tästä kuvien takista on tullut niin mun lemppari. Takki on materiaaliltaan collegea ja sopii pidettäväksi joko neuletakkimaisesti eli toisen takin alla tai menee jopa ulkotakistakin. Itse olen jopa pitänyt tätä ihan rentona kotitakkinakin,koska takki on niin pehmoinen/rento päällä eli juuri sellainen vaatekappale jonka sisään haluat työpäivän jälkeen kietoutua.
Olen jonkin aikaa etsinyt hiekan värisiä saappaita/nilkkureita,koska hiekka on väriltään sellainen, jota on helppo yhdistää muiden värien kanssa. Mikäs muukaan kauppa taas täytti odotukseni kuin Henkka ja kun siihen vielä lisää sen,että nilkkurit oli edulliset.
Jotta asuun saataisiin hieman sitä jotain, laitoin viininpunaista huulipunaa. Huulipuna on helppo tapa saada tylsäänkin asuun sitä jotain.

Takki H&M
Kengät H&M
Paita Lindex
Aurinkolasit Michael Kors


6 kommenttia:

 1. Ihanaa että jatkat taas olen koko viikon odottanut sun inspiroivia asukuvia. Viininpunainen huulipuna päätyi just mun ostoslistalle kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että olet kaivannut asukuvia :) Niitä on kyllä tulossa pian lisää.

   Poista
 2. Sä voisit ruveta tekemään sellaisia muutos/tyylileikkejä ihmisille. Saataisiin Vaasaan uutta energista virtaa. Eikä noita mummotyylejä joita noi liikkeet nyt stailaa.Vaasa sais uuden kunnon ja nuorekkaan stailistin jolla on tietoa ja taitoa. T. Leena

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä Leenan kanssa!

  VastaaPoista
 4. Onpa kiva takki :). Muistatko minkä verran maksoi? Yritin etsiä nettikaupasta, mutta en löytäny :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Takki/neule maksoi 29.95e eli mielestäni edullinen. Yritin kanssa katsoa mutta en löytäny netistä näitä. L.O.G.G. puolelta ostin/löysin tämän :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.