27.11.2015

Bloggari-ilta apteekissa

Viikko sitten muutama bloggari täältä Vaasasta oli kutsuttu Kirkkoapteekkiin kosmetiikkailtaan.
Ensimmäinen ajatus oli tietysti heti että WHAT apteekkiin? Siellähän käydään vain jos on kipeä ja tarvii lääkettä..  Suuri mielenkiintoni tietysti heräsi heti ja halu tietää mitä muuta apteekilla on tarjota kuin lääkkeitä?
Ilman tätä iltamaa olisin ehkä vieläkin se, joka käy apteekissa vain kipujen helppottamisen johdosta.
Nyt kun rauhassa sai asioista kuulla ja näki apteekin kosmetiikkahyllyn, tajusin että apteekki on muutakin kuin paikka jossa myydään lääkkeitä.
 Vaasan Kirkkoapteekissa farmaseutti-kosmetologi Sophia antaa meikkivinkkejä, sekä neuvoo ihonhoitoon liittyvissä asoissa.Tällainen farmaseutti- kosmetologi yhdistelmä on harvinaista Suomessa. Eli apteekista löytyy myös vankkaa kosmetiikka osaamista :) Jos kärsit esim huonosta ihosta tai et pysty juuri meikkaamaan allergian takia, suosittelen kääntymään apteekin puoleen.
 Me saatiin mukaamme goodie bagit joissa oli näytteenä mm.Vichy Liftactive Serum 10.
 Mä oon se joka omistaa kaiken maailman purnukoita,vaikka en edes kasvorasvoja juuri  käytä. Olen vuosien varrella kuullut tästä Vichy merkistä hyvää, mutta tämän merkin testaaminen/ostaminen on kuitenkin jäänyt itselläni vaan pohdintavaiheeseen.
Yksi aamu ajattelin että no kokeillaan nyt laittaa tätä seerumia, niin nähdään mikä tässä on nyt niin hyvää. Hitto, heti ekan laiton jälkeen olin aivan myyty, mun ihosta tuli niin kuulas, sileämpi ja tämä seerumi napakoitti ihoani. Levityksen jälkeen oikein "tunsin" kuinka ihon alla seerumin tehoaineet vaikuttavat! Tämän pullon käyn kyllä hakemassa, eli lyhyesti sanottu I'M SOLD :)

Käykää tutustumassa Vaasan Kirkkoapteekin kosmetiikkatarjontaan, siellä huippuosaajat neuvovat teitä ja antavat juuri ne oikeat vinkit teidän iholle.

Kirkkoapteekin sivuille ja yhteystietoihin pääset täältä klik

3 kommenttia:

  1. Oon kanssa kuullu tosta Vichyn tuotteesta hyvää ja nyt kun mainitsit niin täytyy kyllä käydä hakemassa se ☺t.Sirpa

    VastaaPoista
  2. Oi näyttää ihanalle ja hienosti järjestetty. Kattaus tosi joulumainen nam ☺ Itselläni on kanssa ollut ajatus että apteekki on vaan liike joka myy lääkkeitä, mutta tämä postaus selvensi että sielä tosiaan löytyy muutakin. Täytyy käydä oikein ajatuksen kanssa tutustumassa heidän kosmetiikka tarjontaa. T. MAIJA

    VastaaPoista
  3. Itselläni on huono iho ja joutunut monet vuodet takkuamaan sen asian kanssa ja sopivaa meikkiä en ole ihotyypilleni löytäny.Ei ole koskaan tullut mieleenkään että voisin käydä apteekissa hakemassa meikkejä. Kiitti vinkistä

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.