15.11.2015

Bling BlingEilen ystävämme järjesti aika isolle porukalle pikkujoulut. Ihanaa oli päästä pitkästä aikaa vähän ihmisten ilmoille ja pukea päälle jotain mitä arkena ei tulisi puettua. Itselläni on ripsipidennykset joten arkinen meikkaaminen on todella vähäistä. Juhlahuuman takia päätin todella pitkän tauon jälkeen laittaa hieman luomiväriä.
Pojat on ollut hoidossa viimeksi mummolassa kesäkuussa,kun käytiin mieheni kanssa Saksassa,eli tästä huomaa että hirveästi ei tule käytyä ulkona, eikä meidän lapset juuri yökyläile missään. Ne ovat siinä iässäkin molemmat, että haluavat olla niin kavereiden kanssa.
No tämä on tätä aikaa kun tulee näitä juhlia sitten oikein olan takaa ja kahden viikon päästä olisi tiedossa toiset pippalot. Nämä juhlat ovat vain tytöille tarkoitettu ja tiedossa on ensin hieman kauneusjuttuja.
Kuvassa on mustat nilkkurit jotka löysin edeltävänä päivänä Halpa-Hallista :) Nilkkurit maksoi 29e ja näillä oli niin hyvä kävellä,vaikka korkoa oli ihan kiitettävästi, 12 tuntia nämä jalassa ja eikä mitään kipua missään :)


9 kommenttia:

 1. Siis dääm sä oot hyvännäkönen ☺

  VastaaPoista
 2. So beautiful and I love your style.

  VastaaPoista
 3. Heittämällä Vaasan kaunein ja hyvä tyylisin aikuisbloggari.Nuoret parikymppiset bloggarit kalpenee sun rinnalla wau. Mistä toi ihana paita on ostettu?

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis asu ja kaunis bloggari

  VastaaPoista
 5. Kaunis setti,olen melkein kade. Olisimpa yhtä kaunis

  VastaaPoista
 6. Onx sulla tässä pidennykset vai omat hiukset? Jos omat niin ne on kasvanu tosi paljon. Kaunis asu ja sen kantaja t. Tiina

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.