9.11.2015

SÄ HUUDAT.........että sä inhoot maanantai aamuja


Toivottavasti kaikilla oli kiva vk.loppu. Arki taas alkoi ja hitto nämä maanantai aamut on kyllä niin vaikeita. Ei kiinnosta,eikä huvita nousta sängystä yhtään ylös ja kun pitkän taistelun silmien kiinni menemisen kanssa sain voitettua niin päivä vaan parani,sillä meidän koira oli oksentanu yöllä ja minähän astuin sen oksennuksen päälle. No tilanne kyllä siitä rauhoittui ja ei se koira sille mitään voi jos oksennus tulee,mutta kun se oksennus tuli just mun valkoiselle taljalle. Aina matolle miksi?
Klo 6 maanantai aamun aloitan siis siivoamalla oksennuksia.
Onneksi sain hyvillä aineilla tämän siivottua ja oksennuksesta ei ole jälkeäkään thank god :)
Aloin laittamaan pojalle aamupalaa, avasin jääkaapin oven, niin KOPS jääkaapista tippui lasipurkki. Ja ei muutakuin imurikaapilla ja klo 6.30 imuroitin tuhansia lasinsiruja pois lattialta.
 Lähdin viemään poikaa kouluun, ja hetken jo ajattelin että kyllä tämä maanantai tästä vielä lähtee nousuun, niin poika laittoi vahingossa oven kiinni niin että mun sormet jäi oven väliin. PRPRK......... siinä vaiheessa teki mieli jo viheltää peli poikki mennä takas peiton alle ja haistattaa maanataille pitkät pas...!!
Taistelu luonne ai antanut periksi ja positiivisena yritän selvitä tämän loppu päivän. En vaan tiedä,että jos näin alkoi aamu,niin kaippa tässä pitää loppu viikko kulkea kypärä ja suojalasit päässä,sillä ken tietää mitä tulevan pitää :)
Anyway tässä meidän vk.lopusta kuvia. Pojat teki miehelle aamupalan ja kunnon rasvapommi aamupalan :) Syötiin koko perhe sunnuntai aamuna yhdessä aamiainen ilman mitään kiirettä mihinkään, vaan juteltiin ja nautittiin elämästä. This is the perfect morning I`m talking about eli näitä aamuja lisää kiitos. Kuvaa myös mun isänpäivä lookista. Jos taas pojilta kysytään niin olin tällä tyylillä leipurin näköinen tai punahilkka :)

Mukavaa ja tapahtuma rikasta alkuviikkoa siis kaikille <3


5 kommenttia:

  1. Sä oot niin ihanan aito ja tykkään sun tyylistä kirjoittaa. Ja oot niin kauniina wau

    VastaaPoista
  2. Hauskasti kirjotettu mä myös inhoon maanantai aamuja. Sulle sopii huulipunat tosi hyvin ja ihana tyyli muutenkin.Mistä noi sydän kipot on ostettu?

    VastaaPoista
  3. Joskus päivät menee jo aamusta asti päin peppua,mutta onneksi harvemmin on kahta samanlaista päivää peräkkäin. Kyllä huominen on siis jo parempi

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.