15.11.2015

Pikkujouluasu ideoita


Tässä hieman asukokonaisuuksia,joista itse pidän ja joita pukisin pikkujoulu aikaan päälleni.
Kynähame jossa on pitsinen yksityiskohta on upea valinta, jos haluaa asuun hieman romanttisuutta ja mikäs se ladympää kuin laittaa punaiset korkkarit :) Rentoa mutta silti tyylikästä on yhdistää neulepaita nahkahameen kanssa. Eli tässä yhdistät arkea ja juhlavaa keskenään ja toimivalla kombolla. Kimalteleva mekko yhdistettynä hopeiden korkkareiden kanssa,kun haluat olla disco kuningatar.Nahkahousut on varma valinta ja nämä housut ovat jo niin tyylikkäät,että tämän alaosan kanssa sopii melkein mikä vain yläosa. Rock henkisen asun saat, kun yhdistät mustan bleiserin ja sen alle hopeisen topin. Bling bling paidan yhdistäisin arkisten farkkujen kanssa ja siihen mokkaiset nilkkurit (tämä tyyli itselläni oli eilen)

Irrallinen tekoturkiskaulus on loistava valinta kun haluat asuun naisellisuutta ja glamour henkeä. Nämä kaulukset ovat muutenkin niin käteviä ja niitä pystyy hyödyntämään monen eri asun kanssa. Ei asun tarvitse välttämättä olla niin bling blingiä, vaan ihan perus asukin kelpaa ja tässä tapauksessa tämä pelkkä karvakaulus tuo kokonaisuuten juuri sen tarvittavan juhlallisuuden. Karvakauluksella saat myös asun näyttämään kalliimmalta.Vielä kun siihen lisää punaisen huulipunan ja hieman kultaa esim käsikoru muodossa, niin you are ready to party :)
Pitsistä jos tykkäät niin oiva valinta on yhdistää se esim nahkahousujen kanssa ja valkoisella jakulla tuot kokonaisuuten hieman raikkautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.