25.11.2015

Almost nakedOlen puhunut siitä,että nämä Urban Decay Naked meikkipaletit ovat kauneuspuolella nyt kova sana ja tuntuu että Instassa ei muuta näykkään. Laitoin dear santa listaani tämän kyseisin meikin, mutta kyllä nyt iski niin kova nuukuus.Emmä kyllä millään malta maksaa jostain meikistä vajaa 50€ varsinkaan kun en juuri ollenkaan laita/käytä luomiväriä,siis todella harvoin. No käväsin Combo kirppiksellä ja mitäs huomasinkaan, mitä sinne oli tullut. No aikalailla saman tyylisiä paletteja ja niitä oli montaa eri väri vaihtoehtoa. Oli esim musta peltinen, joka kanto nimeään smokey eye jne. Ostin tämän nude paletin ja hinta oli 9.90€ eli tämä riittää tyydyttämään sen himoni näitä meikkejä kohtaan,sillä tässä ollaan jo niin lähellä kyseistä tyyliä ja riittä minun tarpeisiini.
Suosittelen kyllä käydä katsomassa ja vaikka perheen teineille ostaa lahjaksi :)

4 kommenttia:

 1. Hitsin hyvä blogi sulla, saa niin paljon ideoita iso kiitos ☺t.Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia kiva kuulla että olet saanut ideoita, se on tämän blogin tarkoituskin :)

   Poista
 2. Onx toi Naked paljetti lehden kuva? Myydäänkö sielä Combossa muutakin kuin kirppistavaraa? En oo vielä käyny sielä mutta nyt kyllä täytyy tehdä eka reissu ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep Naked paljetti on lehtikuva, satuin löytämään sen mun uudesta muotilehdestä jonka ostin. Combossa on tavallaan kaksi eri puolta, sielä myydään vanhaa/käytettyä tavaraa sekä uusia tuotteita.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.