7.11.2015

Inspired by Magazine

 Pikkujoulu aika alkaa lähestyä ja tiedossa on heti kahdet eri juhlat peräkkäin. Klassinen kysymys onkin,että mitä laitaa päälle. Käyn niin harvoin missään, yöelämässä olen ollut varmaan viimeksi vuosi sitten, joten olisi kiva kerranki kun pääsee johonkin niin laittaa jotain kunnon kimallusta ja juhlavaa,eli sellaista mitä en arkena tapaa käyttää. Ripsihuollossa kävin tänään, joten se helpottaa meikin tekemistä jo tosi paljon. Ostin kaupasta lehden ja ajattelin jos saisin siitä jotain inspiraatioita pukeutumiseen. Lehden ostamiseen vaikutti myös se,että kannessa oli ihana Sarah Jessica Parker.
Kun harvoin käy missään ns ihmistenilmoilla niin kysymykseen tulee myös se,että paljonko olen tällaisista vaatteista valmis maksamaan. Kun todennäköisesti en tule niitä ihan joka päivä käyttämään.
No lehti oli tosi inspiroiva ja sain jo hieman osviittaa mitä tulen laittamaan, sain myös arkipukeutumiseen tästä lehdestä ideoita.
Lehdestä herkkuihin,nimittäin pakko hehkuttaa näitä Lidl:n valmiita American pannukakkuja, valmiiksi tuoteeksi niin hyviä ja lapsetkin tykkäsi kovaa. Laitettiin pannukakut leivänpaahtimeen, että saatiin niistä hieman rapsakkaampia.

Nyt toivotan kaikille mukavaa isänpäivää <34 kommenttia:

 1. En malta odottaa et näkee minkä asun valitsit juhliin.Itselläni on nimittäin joulukuussa pikkujoulut ja toivon että saan sulta pukeutumis vinkkejä tähän ☺

  VastaaPoista
 2. Voitko tehdä pikkujoulu pukeutumisesta postauksen.Nimittäin itsellä hirvee ressi mitä laitan päälle ja luotan sun makuun. Sä jos joku tiedät mikä näyttää hyvälle ja mikä ei. Ihanat kuvat taas kerran t.Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu voin tehdä pikkujoulu postauksen ja sellainen on tulossa viikon päästä :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! :)

  http://www.beautyboxblog.com/

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.