28.11.2015

Red kind of day
 Blogi historiani puhutuimmat ja kysytyimmät kengät ovat nämä punaiset Nokian kumpparit. KYLLÄ nämä ihan perus Cittarista ostetut kumpparit sai jostain syystä mailini täyttymään.Homma meni jopa niinkin pitkälle,että sain kännykkääni tekstiviestejä näistä kumppareista. Jouduin siis näiden kenkien takia laittamaan numeroni salaiseksi.
Kaiken tämän hässäkän jälkeen, meinasin että annan nämä saappaat pois, koska ahdisti koko homma niin kovaa. No hetken pohdittuani päätin, että en anna sellaiselle tunteelle liian suurta valtaa,vaan jatkan näidän käyttämistä ihan normaaliin tapaan. Miksi luopuisin jostain mistä pidän, vaan sen takia jotkut yrittävät tehdä olotilastani epämukavan. Eli tiedoksi en ole myymässä kumisaappaitani en nyt enkä hetken päästä.
Tänään meillä on tyttöjen kauan odotetut partyt, aamulla kävin ripsihuollossa ja nyt pientä takkuamista mitä laitan päälle, mutta enköhän mä kaapistani jotain löydä.
Mä alan nyt tuunaamaan yhtä laukkua iltaa varten, joten mukavaa lauantaita kaikille <3


12 kommenttia:

 1. Täydellinen asu. Oot niin upea

  VastaaPoista
 2. Eikä hitsit pelottavaa tollanen stalkkaaminen. Kaunis oot ja ihana tyyli ja ennen kaikkea oikea asenne älä anna valtaa tollasille tyypeille.

  VastaaPoista
 3. Mitä hitsit jotkut on sekoja. Hauskaa iltaa sulle t.Riitta

  VastaaPoista
 4. Ihana neule mistä ostettu?

  VastaaPoista
 5. Olet upea. Kontio kumisaappaat sopivat sinun tyyliin.

  VastaaPoista
 6. Moi! Nätit kumisaappaat...ottaisitko sellaisen kuvan missä olis lahkeet saappaiden päällä vaikka vähän käärittynä tai ihan suorana, kiitos jo etukäteen! Tiina

  VastaaPoista
 7. Moi! Laittaisitko tänne sellasen kuvan missä ois lahkeet kumisaappaiden päällä,kiitos jo etukäteen...tero

  VastaaPoista
 8. Tuo on ihan oikea asenne. Meidän tulee elää niinkuin itsestä tuntuu hyvältä eikä niin niinkuin muut haluaisivat. Tosi inhottavaa tuollainen suoranainen ahdistelu. Valitettavasti tällä hetkellä tähän yhteiskuntaan mahtuu mahtuu kaikenlaista väkeä. Hyvää kevään jatkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja mukavaa kevään jatkoa myös sinne <3

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.