31.10.2015

Blaablaa
Selfie kuvat saa nyt hetkeksi jäädä (ainakin päiväksi) ja on aika siirtyä kunnon asukuviin :) Olen ottanut vähän irtiottoa muutenkin blogista ja alannut hieman himmata tahtia. Juna alkasi menemään jo niin kovalla vauhdilla,että meinasin itsekkin tippua kyydistä, kaikki muut matkustajat jäivät aivan ilman huomiota ja jäivä toissijalle,joten tämän huomattua oli vedettävä hätäjarruista ja hiljennettävä vauhtia, If you know what I mean :)
Välillä muutenkin tuntuu vaikealle tietyt asiat ja eniten vaikeutta tuottaa tänne kirjottaminen,sillä omasta elämästä kun en hirveästi halua kirjoittaa, ainakaan henk.kohtasia asioita ja muutenkin kun en ole sellainen kirjottaja tyyppi, joka kertoo pyykkien pesusta ja tiskaamisesta jne.
Kun tekee sen päätöksen että rajaa tietyt alueet pois,niin mistä enää jää kirjoitettavaa että ei ala tuntumaan puulle ja saman toistolle.
Välillä olen jopa miettinyt,että alkaisin vain Instagram bloggaajaksi,sillä oma blogini koostuu yleensä enemmän kuvista kuin teksti osuudesta,niin tämä valinta tuntuisi paljon helpommalle.  Mutta tiedän sen että en osaisi olla ilman tätä blogia, joten välillä on siis hyvä pysähtyä hetkeksi,kun inspiraatiot alkavat olla hukassa,nimittäin hetkellisestä huilaamisesta saan taas uutta intoa.

Tässä asua viime viikolta, ettei aina olisi ne vakkari pitkät mustat saappaat ajatelin vaihtelun vuoksi kokeilla yhdistää asuun vaaleat saappaat. Mielestäni vaaleat saappaat tekevät asusta hieman fressimmän.

7 kommenttia:

 1. Löysin blogisi Blogivaasan kautta ja ihastuin kovasti. Toivottavasti intoa tänne kirjoittamiseen löydät jatkossakin, koska tekstejäsi on mukava lukea ja tyylistäsi olen saanut monia vinkkejä :) Mukavaa syksyä! -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla että olet tykännyt. Mukavaa syksyä myös sinne <3

   Poista
 2. Kaunis Mea :) älä lopeta blogia-hengähdä <3

  VastaaPoista
 3. Upea Mea ja hitsit sä vaan vanhetessa kaunistut. Mä just tykkään siitä kun sä et oo sellanen kaikista arjen ongelmista kirjottaja. Jatka vaa samaan malliin upeaa työtä.

  VastaaPoista
 4. Mistä noi ihanat saappaat on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saappaat on Nellystä tilattu eli kyseessä on nämä kengät http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/keng%C3%A4t/arkikeng%C3%A4t/nly-shoes-427/flat-thigh-high-boot-429160-636/

   Poista
 5. Mä en tykkää kun bloggarit kertoo liikaa arjestaan ja laittaa lapsiaan nettiin. Eli sun tyylistä tykkään paljon. Oot näyttänyt upeasti sen kuinka oot laihtunu paljon ja kertonu kiusaamisestasi eli olet roolimalli kuinka kaikesta selviää. Upea tyylinen Mea t.Kaisa

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.