7.11.2017

Paloauton värinen neule
Joulufiilis tulee tästä kuvien neuleesta, joka on ihanan punainen. Tämä neule on muutenkin niin pehmeä ja mukava päällä, hihat ovat pussimaiset. Neule ei tullut yhtään etuuksiinsa, kun se roikkui kaupan henkarilla. Mun ei tarvinut kun koskea neuleeseen ja olin heti myyty, materiaali nimittäin tuntui niin miellyttävälle käsiin. 

 Neuleita oli kyllä muitakin värejä, harmaa, musta jne, mutta näin jouluakohden kun mennään punainen sävy suorastaan kutsui luokseen ja onhan se kiva piristeruiske asuun.  Joka aamu huomaan saman asian, nimittäin kun mietin mitkä housut laitan jalkaani, olisin joka päivä laittamassa pehmeitä nahkahousuja tai vahapintaisia housuja. Perus farkut ovat jääneet viime aikoina kaappiin lojumaan, ehkä jos saisin jotkut kivat uudet farkut vanhojen tilalle, saattaisi inspiraatio herätä. Kaapissa on nimittäin paljon farkkuja jotka, joko ei mahdu mun päälle tai ovat tummansiniset ja se on sävy joka ei tällä hetkellä inspiroi mua ei sitten yhtään. Saati jokaisessa farkussa on reiät polven kohdalla ja siis ne ovat olleet ihan ostohetkellä, voi olla etten omista yhtiäkään farkkuja joissa ei olisi reikiä. Siitä tulikin mieleen osaisinkohan edes käyttää sellaisia farkkuja tai tuntisinko niitä omakseni ja miten sellaiset yhdistän muihin vaatekappaleihin, hyym siinä onkin itselleni haaste. Boksista pois ja kukas sen tietää, ehkä pian mun päällä ei muuta nähdäkkään kun juuri tummansinisiä farkkuja ilman reikiä heh :)
Mulla ei näin aikuisena ole mitään tiettyä lempiväriä, mutta pikku tyttönä punainen oli mun lemppari. Toki eniten käytän ja ostan aika casual värejä, mutta en silti sano että ne ovat mun lempivärejä, koska koen olevani aika kaikkiruokainen värien suhteen, enkä aseta millekkään värille stop rajaa. Monet sanovat, että heillä on jollekkin värille ehdoton stopmerkki ja sanovat ettei ikinä pukisi sen ja sen väristä vaatetta päälle. Onko teillä jokin väri/sävy mitä ette missään nimessä pue päällenne?
Neule H&M
Bleiseri H&M
Laukku Valentino
Aurinkolasit Bik Bok
Kengät Mango
Housut H&M

4 kommenttia:

 1. Oi ihana asu,löytyyköhän tota neuletta netistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ikävä kyllä löytäny neuletta netistä, itse ostin Henkan liikkeestä.

   Poista
 2. Valkosta en tykkää pitää,enkä omista yhtäkään valkosta vaatetta.Hääpukukin oli punainen 😀 T.Riikka

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään värikkäistä vaatteista ja toi neule on niin hieno.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.