21.11.2017

Kumihousut & tarratennarit

 Eilen jo vähän vihjailin, että tulossa on vinyl housut postaus.  Sovittelin moneen eri kertaan liikkeissä tämän tyylisiä housuja,tai ei tämän tyylisiä housuja nyt niin monessa eri Vaasan liikkeissä edes myydä, mutta niissä parissa kävin sovittelemassa. Sinäsä jännä, koska nämä vinyl tyyliset housut ovat maailmalla nyt kovassa suosiossa. Mitkään liikkeiden housut eivät kolahtaneet, joten kokeilin onnea netistä ja sieltä lopulta tilasin nämä legginsit. Siitä on muuten kyllä aikaa, kun viimeksi olen legginsejä pitänyt, taitaa olla jopa yli kymmenen vuotta sitten.

Aluksi kun vedin housut/legginsit jalkaan, tuli sellainen tunne että nonni taitaa käydä kuin Frendien Rossille nahkahousujen kanssa, että pois en enää näitä housuja saa ja ne jäävät polvien kohtaan jumiin ja joudun turvautumaan talkin ja rasvan puoleen, että housut saadaan pois jalasta :)

Aluksi oli myös tunne, että nämä tulee varmasti hiostamaan ihan sikana, mutta kun housut/legginsit olivat hetken jalassa,ne alkasi pehmeentymään eivätkä tuntuneet enää niin kumihousuille. Vaikka nämä legginsit saattavat näyttää kireille jalassa, nämä venyy todella paljon eivätkä ne purista ja ahdista mistään.


 Paljon on puhuttu siitä, että ovatko legginsit housut?  No mä en henk.kohtaisesti osaa lähteä tämän tyylisellä alaosalla niin että peppu on esillä,vaan tarvin jonkin pitkän neuleen/takin sen kanssa, että tunnen oloni kotoisaksi. 

En myöskään ole mikään suuri legginsifani, jotenki se tyyli en enää muhun iske, eli nämä jääkööt ainoaksi tämä tyyliseksi vaatteeksi. (okei ehkä parempi, etten lupaa mitään)Tämän syksyn/talven ensimmäinen kamelitakki asu, jotkut saattavat teistä muistaa, että viime talvena tämä takki oli todella paljon mun käytössä ja mihkäs se muuttuisi sama meno tulee varmasti jatkumaan tänäkin talvena, onhan nämä takit niin klassikkoja.Tennarit H&M
Takki H&M
Laukku Gina Tricot
Legginsit River Island
Huivi Cubus

11 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.