17.11.2017

Double red

 Punahilkka-kausi jatkuu ja väriä taas tuodaan asuun tällä pirteällä värillä. Yleensä mulle riittää pienikin kohta asusta jossa on väriä ja harvoin korostan sävyä vielä jollain asusteella, mutta nyt punainenkärpänen puri kunnolla ja paidan punaisen printin lisäksi lisäsin asuun myös punaisen laukun. 

Printtipaitojen ja bleiserien combo ovat kyllä ehdottomasti olleet tämän syksyn mun lempi tyyleistä, enkä ainakaan vielä ole kyllästynyt, päinvastoin tuntuu etten muuta tyyliä Pinterestistä katsokkaan.

 Nuorempi poika meni kaverin luo yötä ja vanhempi poika on futistreeneissä. Mikä siinä on kun kaverin luo yöksi meneminen on monesti lapsille niin kivaa ja siitä viikkoa ennen täristään :) 

Toki ymmärtäähän sen, kun kaikki erilainen tapaa olla lapsille aina kivaa, esim majan laittaminen olkkarin lattialle, voi olla niin suuri juttu. Nuorempi poika on ollut monen eri kaverin luona yötä, mutta vanhempi poika ei oo kertakaan ollut yötä pois, jos ei siis isovanhempia lasketa. Pojat muutenkin ovat niin eri luonteisia.  Mun vanhempi poika on paljon kiltimpi, mitä tämä mun nuorimmainen ja oon sanonutkin että nuorimmaisen teini-ikä tulee olemaan varmaan paljon haastellisempi, jos siis tämän hetkiset merkit yhtään pitävät paikkaansa. Tokan luokan ja nyt kolmannen luokan välisenä aikana on tullu iso muutos käyttäytymiseen ja sitä muka ollaan niin isoa poikaa. Isoveli taloudessa kylläkin vielä enempi korostaa sitä, että pitää näyttää veljelle olevansa kanssa iso poika jo. Parisen vuotta lisää, niin nähdään pitivätkö merkit paikkaansa, sitä kun ei koskaan tiedä mihin suuntaan mennään lapsen kasvaessa.


 Tabletti käteen, sohvalle rennosti ja Emmerdale päälle, tämä ilta menee siis rauhallisissa merkeissä ja huomenna sitten taas päinvastoin pikku joulun merkeissä :)

(Instasta pääset varmasti huomenna näkemään, kumman paidan lopulta laitoin päälleni)

Mukavaa vk.loppua <3

Bleiseri H&M
T-paita Gina Tricot
Laukku H&M
Farkut Top Shop
Kengät Nelly

8 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.