26.11.2017

Brunssi & pure white

 Vaasassa oli tänään joulunavajaiset ja sielä tuli piipahdettua. Rehellisesti sanottuna, aika köppäset on Vaasan jouluvalot, ainakin jos vertaa muihin kaupunkeihin. Olisin ehkä hitusen enemmän odottanut, että oltaisiin panostettu tai ei ainakaan otettu esille aina niitä samoja valoja, samoihin paikkoihin ja yksi iso kuusi torille. 


Kauaa ei kaupungilla oltu, kahvilla käytiin ja sen jälkeen kotia. Oli muuten hyvää glögijuustokakku nam. Harmi vaan, kun sää ei ole kovin jouluinen. Tänään ollaan tehty kodin rästitöitä, eli niitä hommia joita tapaat lykätä päivä päivältä eteen päin, kunnes huomaat että oho puoli vuotta meni, etkä vieläkään ole tehnyt  asian päälle mitään :)

 Vihdoinki saatiin terassikalusteet laitettua pois (kyllä kesästä on pian puoli vuotta, mutta kun on saamaton) ja siivosin aamu kahdeksalta uuniin ihan perusteellisesti. Otetaan yksi askel kerrallaan ja missioni olis, että seuraavaksi siivoan jääkaapin ja sitten taas toisena päivä saunan. Mä en tapaa olla mikään perusteellinen joulusiivooja, eli että komerot ja kaikki siivoan, pesen ikkunat ja ties mitä duunaan. Nämä pari hommaa kun saan tehtyä, niin olkoot se mun joulusiivo :)

Mä alan laittamaan ny iltapalaa pojille, mukavaa alkanutta viikko <3
6 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.