20.11.2017

Hapsuneule
Löysin kameran kätköistä nämä kuvat, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet julkaisematta. Hapsuneule ja nahkahousut linjalle mentiin näissä kuvissa ja tietty kapteenihattu matkassa mukana.


Oon aina pitänyt Zaran liikettä yhtenä mun ehdottomasti lempparina, mutta sen rinnalle on kiilannut kyllä viime aikoina Mango. Tilaan Mangon vaatteita yleensä Boozt.comista ja parissa päivässä vaatteet ovat tulleet. Hinnatkin on vähän kukkaroystävällisempia, kuin Zaran vaatteet. 

Pikkasen väsy painaa päälle vk.lopun jäljiltä, mutta oli sen verran ihana ja hauska vk.loppu että ei kyllä haittaa yhtään.  Lupasin eilen nuorimmaiselle, että tänään leivotaan piparkakkuja juodaan glogiä (pojat sanoo sitä joulumehuksi)  ja katsotaan meidän lemppari leffa, eli yksin  kotona.

Kuinkakohan monta kertaa oon senkin elokuvan nähny ja vieläki se on yhtä hyvä ja se jos jokin nostattaa joulufiilistä.


 Tässä pikku hiljaa aletaan valmistautumaan hulluun perjantaihin, eli black friday päivään, josta olisi tarkoitus ostaa pojille lahjat, siis jos vaan löytyy jotain. Pojat alkaa olemaan siinä iässä, että vuosi vuodelta on hankalampi keksiä niille mitään lahjaa, koska eivät ole enää leikki-iässä. Kaupat on varmasti perjantaina niin täynnä, joten sinne ruuhkaan en lähde, tuulee muuten ahdistus päälle, vaan netistä ajattelin ostaa/katsella.

Se, että jaksanko torstaina valvoa kahteentoista asti, kun myytävät tuotteet tulevat esille jää nähtäväksi. Parhaat tuotteet kyllä menee varmasti heti ja viime vuona löysin pojalle tietokoneen näytön 70€ ja ovh siinä oli 200€ ja näyttö on ollut tosi hyvä ja toimii vieläkin.


Kuinkas sielä, meetkö black friday hulluuteen mukaan?
Neule Mango
Housut Only
Kengät Mango
Laukku Valentino
Hattu H&M

9 kommenttia:

 1. Mä odotan perjantaita olis tarkotus kans hommata lahjat sieltä.

  VastaaPoista
 2. En mäkään jaksa mennä ihmishulinaan perjantaina joten netistä kans katselen mitä on tarjolla T.Virve

  VastaaPoista
 3. Mä tilasin kans ton neuleen,ihanan näkönen ja talveksi kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tarvi talvella palella, siitä tämä neule pitää huolen :)

   Poista
 4. Kivat tekonahkapöksyt, kiiltoa on sopivasti

  VastaaPoista
 5. Tosi tyylikäs takki yhdistettunä nahkahousuihin ja korkkareihin:) t.Jani-75

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.