13.11.2017

Konjac-sieni, todellinen ihmesieni kasvoille

Konjac-sieni, öö ai joku mikä on tehny konjakista vai? Mikä tämä vaalea, ei minkään näköinen klöntti on? Tälläkö mun pitäisi putsata kasvot ja saada ne jopa puhtaaksi? Nämä ajatukset kävi ensimmäisenä mielessä, kun kuulin ja näin tämän sienen.

Moni tätä sientä on hehkuttanut somessa ja kertonut sen olevan paras, joten halusin myös testata tätä ja tilasin kaverin kautta Oriflamelta tämän sienen. Sieni maksoi 6€ joten, kyllä se ainakin kokeilemisen arvoinen on. Kun miettii ihmesientä, eli sitä millä saa kodin jokaisen lian tyyliin irti, niin ei sekään ulkomuodoltaan ole minkään näköinen, saati kovin myyvän näköinen.


Konjac-sieni ei sellaisenaan näytä miltään ja on aluksi kuiva korppu, mutta kun kastelet sienen veteen, se turpoaa ja pehmenee.


100% kasvikuidusta valmistettu kasvosieni puhdistaa ja kuorii kasvojen ihoa ja tekee ihon puhtaaksi, heleäksi ja ihanan pehmeäksi. Käytön jälkeen sieni huuhdellaan ja laitetaan roikkumaan sienen narusta. Yhden sienen luvataan kestävän montakin kuukautta, eli todella hintansa arvoinen tuote. 


Alku ihmettelyistä huolimatta, oon todella yllättäny kuinka hyvä tuote on kyseessä, joten ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.