8.12.2016

#36 Noin vain tälle rouvalle tuli taas ikää lisää ja mittarissa komeilee nyt numerot 3 ja 6. Nyt sitä ollaan lähempänä neljääkymppiä, kuin kolmee. Muista niin hyvin, kun täytin 30v ja apua siitä on jo 6 vuotta.
Mun poika sanoi mulle, äiti kuinka voit olla  kaunis ja vanha yhtäaikaa :) Kysyin pojalta, että onko sun mielestä 36 paljon. Poika vastas, noh onhan se ny pirun paljon enemmän kuin parikymmentä hyym totta :)

 Mies oli ostanu mun lemppareita, eli macarons leivoksia nam. Muistan kun ensimmäistä kertaa näitä aikoinaan maistoin, ensireaktio oli että yäk pahoja ei oo mun juttu. Perso makealle kun olen, aloin hiljalleen näihin lämpenemään ja joku päivä ajattelin kokeilen tehdä näitä itse. Toiset kyllä sanoo, että näissä leivoksissa on vaan niin kova homma tehdä ite, että pääsee helpommalla kun ostaa valmiina. Intassa oon nähny ihania kahviloita, jotka on pelkästään täynnä eri värisiä macarons leivoksia oi sinne :)

Mä tapaan meillä yleensä leipoa, mutta tällä kertaa osat vaihtui ja mies leipoi mulle täytekakun. Meinas vaan kakku jäädä liian pieneksi, kun kynttilöitä piti yrittää mahduttaa 36. Sanoin kyllä miehellä, että en pistä pahitteeksi vaikka kakkuun tulee vaan 20 kynttilää heh :)


 Sain lahjaksi Clusen kello. Näissä kelloissa, kuten Wellingtonin kelloissa hyvä puoli on se, että remmin pystyy vaihtamaan ja sen pystyy vaihtamaan ihan itse ei tarvi lähtee kiikuttaan sitä johonki liikeeseen vaihdettavaksi.Eikä ne vaihtoremmit maksa hunajaa, joten ihan kiva että saa pienellä vaivalla vähän eri lookkia kelloon.
Mukavaa loppuviikkoa <3

Instasta löydät mut nimellä  _meea_12 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.