19.2.2016

Sporttiasu & huulipunaTällä asulla olen viihtynyt viimeiset päivät, nimittäin rentoa sen olla pitää :) Ja kuka sanoo ettei huulipunaa voi pitää sporttisempien vaatteiden kanssa, no en ainakaan minä.  Eihän tällä tyylillä ole tarkoitus juoksemaan lähteä, vaikka sporttiasu onkin vaan lähdin tavoittelemaan sellaista kaupunki henkistä rentoa lookkia. Asua jossa mistään ei purista eikä kiristä ja on hyvä olla.
Asussa Adidasta oikein yllin kyllin ja huppari on taas vaihteeksi ostettu miestenpuolelta. Naisten urheilipuolella on niin tylsiä vaatteita ja miestenpuolella on kivemmat urheiluvaate valikoimat. Varsinkin Adidas Original mallissa ja samoin kyllä Nikessä. Ajattelin että monta kärpästä yhdellä iskulla,otin nimittäin reilun koon joten tätä voi pitää myös mun mies ja jossain vaiheessa meidän teinipoika.


This streetstyle is a style that I have been wearing lately. I added some lipstick to this sporty outfit, because I wanted some color to this look. When I bought this hoodie I took a bigger size than I normally wear, so my son and my husband can borrow it.8 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.