10.2.2016

Köyhän miehen Naked - paletti


Nyt kun olen päässyt vauhtiin näiden suht. uusien luomiväripalettien käytössä. Pakko sanoa että vaikka nämä ovatkin "köyhän miehen" nude paletit niin onhan nämä nyt todella hintansa väärttejä.
Näissä luomiväreissä on tarpeeksi pikmenttiä, joten väri/sävy näkyy silmissä hyvin ja pysyy luomilla todella hyvin. Käytän kaikista enitin nude/ruskeaa luomiväriä, koska se sopii hyvin myös arkimeikiksi. Tapaan laittaa vaaleaa luomiväriä silmän sisäreunaan, koska sillä saa katseen valoisammaksi ja silmät näyttämään suuremmilta. Tummempaa sävyä tapaan laittaa silmän ulkoreunaan. Luomivärien laitoissa kaikista tärkein sääntö on häivytys.Luomiväriä ei siis voi vaan sutimella heittää ja varsinkaan jos silmiin laittaa kahta eri väriä, joiden sävy ero on suuri. Joten muista häivyttää :) Kun mulla on kiire aamu niin tapaan ihan sormellakin häivyttää ruskean ja vaalean sävy eron/rajan pois. 
Kuten kuvista huomaa mä hieman leikin tänään ja meikkasin käteni :)

PS: Kuvan pienempi paljetti on Essence merkkinen ja isompi paljetti on ostettu Vaasan Combo kirppikseltä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.