18.3.2018

Polka dot- Kevään trendi
Kevään trendikuosi, eli pallot ovat ainakin sulattaneet mun sydämen.
Mun kaapissa on myös mun edesmenneen mumman itse ompelemat pallokuosinen hame ja paita. Tätä asua muistan mumman pitäneen tosi paljon ja sen huomaa, sillä aika rispaantuneet ne on, mutta en malttanut heittää niitä pois varsinkaan kun ne on mumman tekemät. Pallokuosista mulle tulee siis mieleen mun mumma ja Pretty woman leffa joka taas vie mut vahvasti nuoruuden muistoihin, eli jopa pelkästään näistäkin syistä pallokuosi iskee muhun. 


Muistan nuoruudesta kyllä senkin, kun pallopaidoissa oli myös olkatoppaukset heh mutta sen tyylin mä taidan jättää kyllä välistä :) Pallokuosi överit voi tulla kesällä, sillä sen verran monta vaatekappaletta olen hamunnut jo kesän varalle. Jos tulee sateinen ja kylmä kesä, niin ei haittaa mä kuljen silti pallona :)


Vielä on tosi kylmä, tänäänkin oli yli kymmenen astetta pakkasta. Saatiin kylmyystä huolimatta onnex napattua edes pari kuvaa ilman takkia niin, että pallopaita näkyy, kunnes oli pakko laittaa takki päälle ja laittaa kuvaustouhut purkkiin.


Aamulla käydään vuokraamassa leffoja poikien kanssa ja vietetään rento sunnuntai.
Joten oikein mukanaa ja rentoa sunnuntaita kaikille <3

Paita Lindex
Housut H&M
Kengät Nelly
Laukku Gina Tricot
Takki H&M


5 kommenttia:

 1. Trendy look ja hieno paita.

  VastaaPoista
 2. Mullakin on mun mumman vaatteita tallessa, ne on aarteita.-Sini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä <3 Meillä on paljon myös mumman kutomia villasukkia ja osa niistä ei enää mahdu pojille, niin oon laittanu nekin talteen.

   Poista
 3. Just katoin viime viikolla pretty woman leffan, on se vieläki yhtä hyvä 😊

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.