26.2.2016

Tiger of Sweden kengät + huopahattuVoi kääk että mun puhti alkaa olemaan loppu näihin talvikeleihin. En jaksa enää talvivaatteita, enkä talvikenkiä en sitten yhtään. Emmä niin kesää odota, vaan enemmänkin kevättä ja sitä kun voi alkaa vähentämään vaatekerroksia.
Hiihtoloma alkaa lähenemään ja pojat ovat intoa täynnä. Ens viikolla lähdetään pienelle reissulle lasten kanssa ja pienempi poika laskee jo tunteja lähtöön :) Kun lapset on niin intoa täynnä, tässä alkaa itsekkin olemaan ihan fiiliksissä reissusta.  Koti pitää sitä ennen siivota, että on kivempi tulla reissusta kotia. Armoton pyykkivuorikin odottaa, sillä olen ollut laiska pesijä viime aikoina.
Pidin ennen hattuja ihan armottoman paljon, mutta jostain ihmeen syystä ne on jäänyt vähäiselle käytölle. Omistan aika montakin hattua, mutta kaikissa on mun mielestä jotain vikaa ja ne näyttää mun päässä ihan oudolle. En tiedä onko ne kutistunut kaapissa vai mun pää kasvanu :) Pakko alkaa etsimään jotain uutta hattua, koska muistu taas mieleen kuinka kivoja ne on asussa, heti kun löytää vaan sen sopivan ja päähän natsaavan.


It´s been so long since I last wore a hat. I totally forgot how nice they look, that´s why I dug one out from my closet. Next week is our winter holiday here in Vaasa and we're going to take a few days trip, our family really need a holiday right now, so I'm so excited.Bag Malene Birger
Jacket Gina Tricot
Jeans Zara
Shoes Tiger of Sweden
Scarf Seppälä 
Hat H&M

7 kommenttia:

 1. Vitsit nämä sun kuvat on aina niin ihania ja hienoja. Ja tyylikäs rouva kuten aina.

  VastaaPoista
 2. Mä oon kans alkanut lämpenemään hatuille kiitos kuuluu sulle koska sulta sain inspiksen. Ihanan rento ja tyylikäs kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että sait inspiksen hattuihin, on ne kyllä kivoja ja hyvä Bad hair day pelastaja :)

   Poista
 3. Sulla on kyllä tota silmää pukeutumiseen. Sun tyylistä tulee Ruotsalaiset mieleen ☺ Olen harkinnut kanssa Malenen laukkua, mikä sun rehellinen mielipide siitä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tykännyt tosi paljon tästä Malenen laukusta. Mulla on ollut välillä painaviakin tavaroita sielä ja laukku on kestänyt hyvin. Ei siis harmittanut ostos vaikka siitä piti maksaa lähes 300e suosittelen :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.