3.2.2016

Näin meillä käydään kaupassa...... Mun mies on aivan päinvastainen kuin minä, mitä ostoksiin tulee. Se miettii välillä jotain ostosta jo niinkin kauan, että multa menee jo hermot :)  Ruoka-ostoksetkin me tehdään miehen kanssa aivan eri tyyliin. Jos ostoslistalla on esim. maito, juusto ja leipä, mies menee kauppaan ostaa maidon, juuston ja leivän eikä mitään ylimäärästä vaan pysyy täysin listassa, aikaa menee 15min jos sitäkään ja tulee kotia.
 NO  mun tyyli mennä kauppaan on näin.(siis huom näin olen kuullut mitään en itse myönnä) Teen ensin listan ja mietin mitä tarvitaan, no pääsen kauppaan huomaan ei hitto se lista jäi sinne keittiöpöydälle.No yritän kovaa vakuttaa itselleni, että kyllä mä muistan mitä piti ostaa. Yritän ensin pitää tiukkaa linjaa ja suuntaan suoraan kohti ruoka- osastoa, no jokin hairahdus tulee kesken matkaa, kun huomaan vasemmalla kyltin UUTUUS tuotteita. Edessäni olisi ruokapuoli, mutta kärry on kovaa suuntaamassa vasemalla. No jos mä vaan käyn katsomassa, mutta en osta mitään (niin varmaan) Hetken kuluttua huomaan itseni pukukopissa sovittamassa jotain ja sitä ennen olen ehtinyt jo täyttämään kärryn jostain ihan huuhaa tavaroista ja pojan kengistä. Lähestyn ruokia ja tulee täysin black out, mitä hittoa siinä listalla nyt olikaan. Alan keräämään tuotteita, otan banaania, mehua jne. Pääsen kassalle ja hetken päästä huomaan nostavani autoon 3 ostospussia tavaraa. Miten tässä nyt näin kävi, mun piti vaan käydä hakemassa ne muutama tuote. No pääsen kotiovesta ja mies huomaa heti että jaahas kaikki ei menny ihan niin kuin piti ja pyörittää päätään. Mies alkaa purkamaan ostoskasseja ja kysyy, sulla meni pari tuntia ja missä ne maito, juusto ja leipä on? Yritän äkkiä keksiä valheen " ne oli loppu ja jos oli niin niissä oli huonot päivämäärät"  ajattelen että pääsen helpommalla, kun kuunnella sitä nalkutusta naisten kaupassa käynnistä.
15 vuoden yhdessä olon jälkeen mies tietää kyllä totuuden, joten pienet valheet ei enää auta :) Keittiöstä kuuluu " voi hyvää päivää sä oot ostanu meidän pojalle kengät, mutta ne on saman jalan kengät" " No enkä oo, kyllä mä katoin" Pakko se oli myöntää, että ostoshuumassa olin täysin unohtanut tarkistaa kengät, olin vaan nostanut ne kärryyn, mutta ei tätä voi miehelle myöntää.
NO ei auta takaisin autoon, vaihtamaan kengät ja just kun ulko-ovi on menossa kiinni mies huutaa "muista nyt se maito, juusto ja leipä" Pääsen kauppaan ,vaihdan kengät ja tarkoitus oli nyt käydä hakemassa ne muut tuotteet. Mutta näin tuttavan ja jään suustani kiinni, höpistään niin kovaa tuttavan kanssa ja samalla kävellään kohti kassaa. Hitsit jäi hyvä fiilis, kun näin vanhan tutun ja oli kiva jutella. Istun autoon hyvällä mielin ja pääsen kotia ja kuuluu "MISSÄ NE MAITO, JUUSTO JA LEIPÄ ON"


 Ps: Mitä näihin kuviin tulee, niin kauppalistalla oli macaron-leivoksia eix nii... :)9 kommenttia:

 1. Hahaha *vedet silmissä nauran*.. Joo on niin tuttua! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiva kuulla että en ole ainoa ja muillakin on näin :)

   Poista
 2. Siis sairaan hienot kuvat wau

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat ja hauska teksti ☺

  VastaaPoista
 4. Hehee, kovinpa tutulta kuulostaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä kehtaanko edes myöntää, mutta nämä kyseiset pojan kengät jotka kävin vaihtamassa jo kerran huolimattomuuteni takia, niin jouduin myöhemmin mennä vielä toisen kerran, koska huomasin myöhemmin kotona että niissä oli vetoketju rikki :) Tuli loppujen lopuksi kalliiksi nämä kengät vaikka aluksi oli halvat, sen verran bensaa meni noihin edes takas matkoihin :) Mutta miehelleni en oo kertonut että oon vaihtanut pojan kengät kahteen kertaan :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.