8.2.2016

Hello it´s me


Aika hiljasta oli vk.loppuna täälä blogin puolella ja syy on se, että olen maannut sängyn pohjalla 3 päivää. Ja tämä kuvaa kirjaimellisesti mun olotilaa, sillä olen ollut todella heikossa kunnossa viime päivät. Vessaan jaksoin siinä ja siinä ja vauvan askelin joudun kävelemään sängystä kohti vessaa, sillä horisontti alkoi heti sumenemaan ja en yksinkertaisesti kyennyt kävelemään yhtään sen enempää. Tv shop kanava tuli erittäin tutuksi ja kaiken maailman hömppä ohjelmat, mutta suurimmaksi osaksi olen vaan nukkunut. Hereillä kun olin, hain vähän kevään inspiksiä uudesta Vogue lehdestä.
Olen todella todella harvoin kipeä ja se koska olen ollut näin kipeä, niin siitä on pojjat kymmenen vuotta ainakin. Meidän perheen muu väki jo säihkähti, kun äiti vaan nukkui ja makasi sängyssä eikä jaksanut tehdä mitään, koska pojat ei ole varmaan koskaan nähnyt mua siinä kunnossa.
Valehtelisin jos väittäisin, että meinasi usko paremmasta päivästä jo välillä mennä.
 Mies oli vk.loppuna työ reissussa, joten luojan kiitos mun pojat on jo niin isoja, ettei mitään vaippa juttuja, syöttämisiä, perään kattomisia ym ole enää. Ja muutenkin pojat on äitiä hoivannut todella hyvin <3
Tänä aamuna aloin hiljalleen tuntea, että ehkä tämä tästä ja parantumisen merkkejä on nähtävissä, joten laitoin Sian biisin täysilä soimaan I´m ALIVE :)
Tästä ei tämän enempää, muuta kuin päivä kerrallaan ja iloisin mielin kohti huomista :)4 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.